Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Postac

Arkadiii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Zaczalem grac w lola mam 3 lvl. Wszyscy mowili ze Master Yi taki dobry a jest slaby.. A ja nim grac nie umiem. Bardzo lubie postacie strzelajace lub walace kulami ognia/lodu.. Jaka postac mozecie mi polecic? Na ktora w dosyc szybkim tempie uzbieram?

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Dodaj generator 1h

Jaki generator o co chodzi?

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Do tego ty pytań służy SUBFORUM:

http://www.mpcforum.pl/forum/475-wybieranie-championow/

Jeśli chodzi Ci o postacie walczące na odległość (AD Carry) to polecam Ci: Ashe, Sivir na początek, a potem może Vayne lub Caytlin:)

A jeśli o postacie strzelające lodem lub ogniem to może Brand lub Anivia.

A tak wgl. to master jest bardzo dobry, po prostu nie przypadł Ci do gustu i nie dajesz sobie z nim rady :)

Opublikowano

Master Yi nie jest słby tylko trzeba go ogarnąć -.-

Jeśli chcesz ad carry to na począteg ashe , potem możesz uzbierać na Corki-ego

A puźniej co chcesz... np . Caitlyn .

Co do twoich ognistych kulek to taką animacje ma Brand który kosztuje 6300 ip więc pozdrawiam ciepło .

Cześć Tu SpaWcz , Jeśli To Czytasz I Nudzi Ci Się To Zaproś Mnie Do Gry League Of Legend's. Mój nick to : SpaWaczQ .

Na Forum Jestem Od Tego By Pomóc A Nie Bawić Się W Sweet Sygnatury .

Masz Jakieś Pytanie ? Pisz Na PW ! Bądź Na Skype Lub Gadu - Gadu Podanym Na Profilu .

To Tyle Trzymajcie Się :)

Opublikowano

@up

zgadzam się, master to naprawdę kozacka postać, niejednokrotnie widziałem go wbijającego quadry i nie jest taki trudny, może popatrz na poradniki w necie jak rozdawać skille, jakie itemy kupować itp. a jeśli chodzi Ci o te kule, to jeśli chodzi o ogień to kup Annie :D bardzo dobry i dosyć łatwy mag, a jeśli chodzi o lód to Nunu, jest wytrzymalszy od Annie ale ja i tak preferuję Annie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...