Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Minecraft

.Stunter13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponieważ za jakies 12 dni będę mieć xboxa 360 elite a wiec chciałbym troche zaoszczędzić i spytać czy jest możliwość aby ktoś przeslal mi minecraft na moje konto lub na mój email za free ? wiem ze jest cos takiego jak : Zaloguj sie na konto xbox live i historia pobrań może mi ktos dac możliwość zagrania w pelna wersje tej gry ? słyszałem tez o kopiowaniu gier na pendive !! a wiec skopiować potem na kompa i z kompa na dropboxa albo cos i ja sobie pobiorę bardzo bym prosil jakoś bym sie odwdzięczywszy

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

ja mieszkam w holandii :( a ty maja1920 nie masz konta ? mi można zaufać bym tylko pobral i rozlaczyl sie z xbox live

PS:wrazie czego dam pasy do mojego konta na minecraft.net (premium) :D

@edit czy takie cos jest godne zaufania?? (teraz jestem na wakacjach w anglii :D)http://www.ebay.co.uk/itm/MINECRAFT-XBOX-360-EDITION-fast-PROMO-/271032903103?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f1ad1e5bf#ht_988wt_1186

2627930384.png

Opublikowano

Ja mam RGH wiec nie mam konta zeby Ci dac ;)

Na pierwszy rzut oka wyglada ok ta aukcja,jesli masz tyle kasy to kupuj ;)

ruch_13.jpg
Opublikowano

Minecraft na pc a xboxa jest zupełnie inny.

Co do tego sposobu z kontem - na ps3 tak działa, ale czy na xklocu będzie to nie wiem.

Za tyle MC się opyla.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Dziala tak: koles daje Ci passy do konta na ktorym jest kupiony minecraft,Ty pobierasz sobie gierke i masz na konsoli na zawsze,na wszystkie konta ;) .

ruch_13.jpg
Opublikowano

Tak by nie zadzialalo (logujesz sie na konto ktore ma kupionego X'a, pobierasz Minecrafta, wylogowujesz sie i masz pelna wersje za free) uwiez robilem to na Xboxie mojego kolegi i zamiast miec full ma demo ;)

1378238828-U336505.png
Opublikowano

to komu wieżyc :( jak np kupie w anglii to za 11funtow to będzie działać mi na koncie holenderskim?(mieszkam w holandii,Urodzony w Polsce i mieszkałem przez 12lat,Teraz na wakacjach w anglii :D)

2627930384.png

Opublikowano

Tak by nie zadzialalo (logujesz sie na konto ktore ma kupionego X'a, pobierasz Minecrafta, wylogowujesz sie i masz pelna wersje za free) uwiez robilem to na Xboxie mojego kolegi i zamiast miec full ma demo ;)

Rozumiesz to co piszesz?

@autor tematu,poprostu kupujesz konto,na ktorym jest kupiona ta gra,przenosisz licencje,pobierasz gre,usuwasz to konto i grasz.

ruch_13.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...