Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to za gra/o co w niej chodzi

Por1819

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

przed chwilą ją pobrałem, i tylko sie scigam,

da sie cos jeszcze robic w tej grze oprocz scigania? bo troche nudy

i te kolesie jak jezdza po ulicach to ludzie czy boty?

jak do nich napisac? bo jak pisze cos na czacie to nich nie odpisuje

Opublikowano

Nie ma tu żadnych botów, wszyscy to żywi gracze (oczywiście nie licząc policji :P)

Główny czat nie działa od wielu miesięcy i jak chcesz do kogoś zagadać, to musisz kliknąć na niego prawym przyciskiem myszy i wybrać Szept.

Oprócz wyścigów i sprintów masz jeszcze ucieczki drużynowe przed policją i samotną ucieczkę przed policją.

Za jakiś czas zapewne dodadzą Dragi, więc będzie jeszcze ciekawiej.

@DOWN

No ale to chyba logiczne, omg...

Ścigałeś się kiedyś w jakiejś grze z "przechodniami" ;-) ?

Opublikowano

więc tak.

Need for speed world, jest to taki sam need for speed jak kila poprzednich z jedna różnica; ścigasz się przez neta z innymi graczami.

Odpowiadając na twoje pytania: ludzie jeżdżący po ulicach to gracze lub boty. Gracza rozpoznasz po nicku nad wozem. Jak będziesz miał wprawne oko będziesz rozpoznawał po aucie. (boty zawsze maja słabe auta). jeśli chcesz do kogoś napisać klikasz na niego i dajesz szepnj. Oprócz ścigania sie możesz jeszcze ociekać przed policja, sam lub w grupie. mozesz ulepszać swoje auto w części ze sklepu lub wygrane na wyścigasz oraz możesz kupować nowe auta. codziennie mozesz zbierać 15 diamentów za których zebranie masz jakaś nagrodę (im wiece razy znajdziesz diamenty tym lepsza nagroda). A czat nie działa..

Pomogłem daj + xD

Nie ma tu żadnych botów, wszyscy to żywi gracze (oczywiście nie licząc policji :P

Przecież są auta sterowane przez grę (boty) które jeżdżą po ulicach i robią sztuczny tłok....

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Nie ma tu żadnych botów, wszyscy to żywi gracze (oczywiście nie licząc policji :P)

Główny czat nie działa od wielu miesięcy i jak chcesz do kogoś zagadać, to musisz kliknąć na niego prawym przyciskiem myszy i wybrać Szept.

Oprócz wyścigów i sprintów masz jeszcze ucieczki drużynowe przed policją i samotną ucieczkę przed policją.

Za jakiś czas zapewne dodadzą Dragi, więc będzie jeszcze ciekawiej.

No ale to chyba logiczne, omg...

Widzisz, że pyta nowy gracz, nawet napisał że dopiero ściągnął Nfs'a więc jakim cudem ma to być dla niego logiczne? -,-

Czytaj ze zrozumieniem.

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Uruchom grę, nieloguj się !! Wejdz w takie logo "Ustawienia" masz to po prawej stronie w górnym rogu i zmień na polski.

~ Fokus

Opublikowano

Niee, musisz zmienić styl auta i gdy tego dokonasz ukarze Ci się wersja za IGC [ $ ]

Lecz nie wszystkie auta są za kase, niektóre są tylko za boosty.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...