Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] zaje szybki exp

xue9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, zamieżam wykorzystać wakacje i wbijać 30k expa dziennie . jak zaoptymalizować ten wynik?

- nemexis hq

- 40% expa

- platinum

- assasin z healowaniem się

- insas broń

co jeszcze moge zrobić

wyciągam ~ 50k pkt bo miniguna nie mam ( i nie kupie chyba że za gp )

jaka broń? na 2lt3

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Zamiast 40% exp passów to zbieraj szare skrzynki i będziesz miał 100%. Z Assassinem się raczej nie opłaca, lepiej spec + minigun.

Opublikowano

siema, zamieżam wykorzystać wakacje i wbijać 30k expa dziennie . jak zaoptymalizować ten wynik?

- nemexis hq

- 40% expa

- platinum

- assasin z healowaniem się

- insas broń

co jeszcze moge zrobić

wyciągam ~ 50k pkt bo miniguna nie mam ( i nie kupie chyba że za gp )

jaka broń? na 2lt3

cholera napisałem że bez miniguna, tak?

Bierzesz speeda trochu do tego nejda i p90 i lecisz na Labsy xD

napisałem że na hq a nie inne

Zamiast 40% exp passów to zbieraj szare skrzynki i będziesz miał 100%. Z Assassinem się raczej nie opłaca, lepiej spec + minigun.

z assasinem sie opłaca bo ma 200 hp teoretycznie.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

Opublikowano

200HP i co z tego... Wystarczy, że będziesz miał taki zestawik: Spec, Minigun, Aidy, Slot, 100% EXP Passy

To dasz radę dziennie dużo exp'a wbić... Nie powiem dokładnie bo to zależy od cb... 1500 expa za dobrą grę.

Opublikowano

200HP i co z tego... Wystarczy, że będziesz miał taki zestawik: Spec, Minigun, Aidy, Slot, 100% EXP Passy

To dasz radę dziennie dużo exp'a wbić... Nie powiem dokładnie bo to zależy od cb... 1500 expa za dobrą grę.

piecu widze, że nie ogarniasz . wiem że z minigunem leci expa w trzy dupy ale ja NIE KUPUJE MINUGUNA I SZUKAM ALTERNATYWY!

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

Opublikowano

No to jeśli nie chcesz to brałbym full MG + SMG.

1 slot SMG

3 pozostałe MG

Kup sobie np. plecak klanowy i jedziesz... Bo z Assassinem 100% nie opłaca się grać.

Opublikowano

ubierz się pod katem speeda,jeżeli nie masz na miniguna kup pp-19 i p90 + granat,zamień insasa na pp-19,na blaszaku najwięcej i najszybciej nią natłuczesz (HQ),ammo zawsze pod ręką bo ammo do zwykłej broni zawsze się znajdzie,jak nie mialem minigana pp-19 srednio 120kk punktow wybijalem,granat ten najmocniejszy podstawa,jakbyś miał speca dokup aidy nie strzykawki,dodatkowy exp+gp,zawsze coś,hedy dodatkowy exp+gp i nie daj się zabić:P,z doświadczenia,lepsze dwie smg niz jedna smg czy ar+ ciężka

zapomniałem dodać,passy na 100% exp i gp na wyposażeniu i jedziesz

Opublikowano

Kup light vesta, bandanke do tego plecak 3 slotowy i kup dużego granata, dwa MG i jedno AR. No i oczywiście wcześniej wbij na Rec Rules i pozbieraj szare skrzynki, teraz tam najbardziej opłaca się je zbierać.

Assasin ma 200hp teoretycznie tak jak napisałeś, a teoretycznie to sobie możesz załatwić legiona (red-minigun)...

Opublikowano

teraz gram tak jak przedtem ale z cz scorpion i samym scorpionem biore 70-80 k ! bez miniguna jedną bronią !

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...