Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak zarobić na Ravia.eu?

Gość koxxxik12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

Witam!

W tym Tut'ku pokaże wam jak zarobić na ravia.eu

1. Co na będzie potrzebne?

- 5kk na rozkręcenia

- Postać z 7/8lvlem obojętnie jaka klasa

- Jakieś eq żeby nie padać

- Gildia do oddawania expa

2. Za to 5kk które mamy kupujemy rękawice złodzieja i pelerynki.

3.Idziemy do tego spota

gebs.jpg (gram w wyraju i podaje spoty do krainy wyraj wy w jinno spoty sobie jakoś znajdziecie ;P)

Zakładamy rękawice i za pomocą pelerynki lurujemy sobie spota ,wybijamy go i oddajemy expa do gildii.

Oto co mi dropło po 5 minutach dropu z rękawicą

iwri.jpg

Jeżeli pomogłem daj lajka nie pogniewam się.

Opublikowano

@up zmieniłem bony ;P

po 30minutach całe 2 karty eq dropło więcej niż 150 pelerynek ,około 8 pd ,5 rękawić ,6 bodzi ,około 40zmianek i inne duperele

Opublikowano

Łatwno jak ci polecą hematyczne nawet bez rękawicy często lotają zmianki i sellasz je po 800-950k i schodzą średnio w 5min. Lub możesz dropnąć egzo rzadko lecą ,ale jak sellniesz mam troche kasy.

Zwój egzo/rada -1,5kk/2kk

Opublikowano

Przydaje się też postać z wyższym lvl'em, dajesz do pt i ustawiasz expa na według lvl'a.

Opublikowano

HaHa, po 5 minutach to? Mi się zawsze wydawało że leci po 3x zmianka a nie 1x zmianka

Napisałem już wyżej ,że zmieniłem bony ...

Przydaje się też postać z wyższym lvl'em, dajesz do pt i ustawiasz expa na według lvl'a.

Tak może być ,ale słabszy drop. Ale można na 2 postaciach założyć sobie rękawice i na jednej przytrzymać spacje i zajebisty drop by był;P

Opublikowano

@up nie wierzysz zapraszam pokażę ci moje dozo mogę nawet ci trochę oddać bo już nie gram ,a większość mam oddać koledze

Opublikowano

To jest 1 sposób później najlepiej wp + buff = nowa mapka i dropienie kasy i tak długi czas ^^ i sprzedawać kase kiedys po 20 zl .. dopóki jakiś idiota po 10 zł nie zaczął sprzedawać.:<

Tut dobry i tak ^^

Opublikowano

Po modzie ban jest na 99% na filmikach IsAmU możesz zobaczyć jak po logach wyłapuje prawie każego kto leci na modzie. Ja jak jeszcze grałem robiem dropa mentala 30lvl z dobrym eq i na dzikusy m2 zieloni prawie nikt nie siedzi i z sota około 2-4 hematy ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie gram już tam i nie mam na kompie jej ;P

Opublikowano

Ja na 1h ok 90 hematow ;D

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...