Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowe osłony B03

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi Pilots

Do not believe the rumors about a new shield called SG3N-B03 which is said to be released by the companies next week.

This is just not true! Do not believe unauthorized information.

Nothing will be released if not authorized by the companies or at least by myself.

XOXO

-Nyx-

Jednym słowem, nowych osłonek bez potwierdzenia BP NIE BĘDZIE :D

Opublikowano

Jak są na teście to prędzej czy później i tak będą :( a ja nawet nie zrobiłem jeszcze full herculesó -_-

Tak Ty jeszcze nie zrobiłeś full herculesów, a ja nawet havocków nie mam nie mówiąc o Zeusie.. zrobiłem 25 Zet i tylko 7 havock a ostatnie 15 zet zanego havocka;/

Opublikowano

Tak Ty jeszcze nie zrobiłeś full herculesów, a ja nawet havocków nie mam nie mówiąc o Zeusie.. zrobiłem 25 Zet i tylko 7 havock a ostatnie 15 zet zanego havocka;/

Z 25 Zet to ja miałem dawno komplet 10... były bugi itd. a teraz to nie wiem dla kogo ta gra się robi??? Gdzieś widziałem że nowa osłonka ma być po 50000 urki w sklepie a więc bańkę już na nie odłożyłem :)

Opublikowano

Ja nie rozumiem po co nowa oslona... Ostanio ogladalem filmik z prezentacji lf4 full i jak gosc wali. To walił w kumpla ktory mial 1mln 300tys oslony i jak rozwali go to mial jeszcze 800k oslony wuiec nie wiedze sensu dodawania oslon jak i tak hitpoints jest takie jakie jest i szybciej sie ono skonczy niz oslona... BP to gówno! Z tej gry zrobili meszyne do pieniedzy normalnie nie mozna grac bo sa takie konta ze szok.. i Tyle rzeczy powymyslali ze fullelit zrobic to trzeba jebac jebac i jeszcze raz jebac na bocie...

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Ja nie rozumiem po co nowa oslona... Ostanio ogladalem filmik z prezentacji lf4 full i jak gosc wali. To walił w kumpla ktory mial 1mln 300tys oslony i jak rozwali go to mial jeszcze 800k oslony wuiec nie wiedze sensu dodawania oslon jak i tak hitpoints jest takie jakie jest i szybciej sie ono skonczy niz oslona... BP to gówno! Z tej gry zrobili meszyne do pieniedzy normalnie nie mozna grac bo sa takie konta ze szok.. i Tyle rzeczy powymyslali ze fullelit zrobic to trzeba jebac jebac i jeszcze raz jebac na bocie...

HP na golcu koło 2,7 mln osłony wytrzyma.

Opublikowano

Ponoć pokazało się na serwerach testowych to pewnie jednak wejdzie... a wygląda to tak:

post-330545-0-64566200-1344581191_thumb.jpg

Daje 15000 do osłony, pochłania 80%, daje dodatkowo 5% do uników i to jest coś :)

Opublikowano

to ja na nowym koncie zbieram już urke na nie ;D

nie masz co zbierać uri bo to są osłony uber z niemieckiego "nad osłony" czyli ten sam towar co:

lf4

havocki

hercukesy - żadnego z tych przedmiotów nie kupisz za uri, a na testowym lf4 też były do kupienia. Czyli bądą w piratach i dodadzą pewnie wrota coś na styl elipsona.

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...