Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie, nodus nie posiada takiej funkcji o ile mi wiadomo. Do tego musisz użyć bardziej zaawansowanych narzędzi, nodus za to może udostępnić jedną z fukcji np. creative - latanie, o ile na serwerze jest allow-flight na true.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Raczej nie, nodus nie posiada takiej funkcji o ile mi wiadomo. Do tego musisz użyć bardziej zaawansowanych narzędzi, nodus za to może udostępnić jedną z fukcji np. creative - latanie, o ile na serwerze jest allow-flight na true.

Nope. Jak chcesz sobie zmienić (bardziej zaawansowanymi narzędziami :>) gm? Przecież to po stronie serwera jest.

//Jest coś takiego jak force op ale to tylko trojan i to co widzisz w minecraft to jest tylko po twojej stronie obliczane.

//dowód: wejdź drugim charem z innego kompa i spróbuj się zbanować :P

//Botanic nie wiedziałem ,że z Ciebie taki laik xD

@Top

Są jedynie noobowskie tricki - włączasz fly'a i latasz po wodzie (woda tak działa ,że nie wywali Cię nawet jak jest allow flight = deny). Mówisz adminowi ,że masz gm, a On (jeśli jest dzieckiem) przy odrobinie szczęścia wpisze komenda "gm" i zamiast zmienić c-->surv to zrobi surv-->c. Proste jak penis we zwodzie aczkolwiek trzeba znaleźć łatwowiernego admina.

Spróbować możesz też zalogować się na konto admina używając czterech slashy przed nickiem - np. ////Itterek.

I dajesz sobie gm, czyścisz logi i nikt się nie sra ,że przekładasz sobie itemy na drugiego chara.

Opublikowano

a JA mam takie inne pytanie , BO właczam FLY w nodusie i mi sie zacina , poprostu ne chce leciec do gory ani naewt w bok bo przeleci i odrazu sie cofa.

Mozliwe zeby 1.3.1 server mial takie zabezpieczenia? czy poprostu jakas zla wersje sciagnalem??

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...