Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mało fps na YogBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem. Od dłuższego czasu gram w minecraft. Fps mam 100 - 130. Ostatnio zacząłem grac na YogBox na pirata (klucz minecraft dopiero kupuje). Lecz na YogBox mam 5 - 10 fps. Mało tego to podczas gry co 2 sekundy jest taka ścinka chwilowa. Nie wiem jak temu zaradzić. POMOCY!

Opublikowano

Okej zwiększyłem ilość ram i jest już dobrze dzięki za odpowiedzi, temat do zamknięcia : )

A może wiecie jak zrobić film na youtube w camtasi bez czarnych pasków? I aby był tak w 360p.

Opublikowano

Okej zwiększyłem ilość ram i jest już dobrze dzięki za odpowiedzi, temat do zamknięcia : )

A może wiecie jak zrobić film na youtube w camtasi bez czarnych pasków? I aby był tak w 360p.

to może lepiej zmień program? polecam fraps a jeżeli nie masz kasy (moderatorzy się przyczepią teraz) łatwo znaleźć pirata

300 350 400 500 1000

Opublikowano

Włąśnie oto chodzi, że nagrywam frapsem ale podczas obrabiania w camtasi chyba coś jet nie tak. Próbowałem wiele sposobów a nawet uzyłem Windows movie maker ale nadal są paski : (

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...