Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbieranie Loota Mogę Zapłacić

Pentos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym spytać kogoś z zaawansowanych skrypterów do botów czy da rade zrobić skrypt aby zbierał loota na otsie ronots.pl

Żaden bot nie zbiera tam loota rozmawiałem z wieloma osobami które znają się na skryptach i nie umieją go zrobić.

Najlepiej jakby ktoś zrobił chara i sam zobaczył.

Interesują mnie wszystkie boty oprócz Elf Bot ponieważ jest tam system który go debuguje ,chyba że ktoś wie jak "unieszkodliwić" ten błąd

Jestem wstanie zapłacić za taki skrypt w zł lub itemach na ots.

Z góry dziękuję za pomoc

Specjalista
Opublikowano

Ronots to chyba tibia 7.5 z własnym klientem. Instrukcja jest prosta , patrzysz jaka to wersja tibi , kopiujesz .exe oryginalne i zamieniasz. Potem odpalasz bota i normalnie grasz...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Specjalista
Opublikowano

Nie będzie bugów jak zamienisz sam plik .exe , wtedy każdy bot pod 7.5(jak pod 7.5 jest) Ci pójdzie... Nie mówię o zamienianiu plików .spr. Kiedyś takie coś zastosowałem na Zagan square i działało bez problemów...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Opublikowano

Ron to chyba 7.6 ,ale nie jestem pewien więc bota znajdę.

Jak do rona (8.4) wkleję tibia.exe z 7.6 to jest debug 309 jak tylko kliknę na chara.

Jakieś nowe pomysły? A może coś źle robię.

Specjalista
Opublikowano

Zapytaj się kogoś np. GMa , na jakim silniku stoi serwer(wersja) jak odpowie np. 7.5 to ściągasz oryginalnego klienta i podmieniasz plik .exe i używasz ip changera. Ściągasz bota pod 7.5(w tym wypadku) i bocisz.

JH

Opublikowano
Zapytaj się kogoś np. GMa , na jakim silniku stoi serwer(wersja) jak odpowie np. 7.5 to ściągasz oryginalnego klienta i podmieniasz plik .exe i używasz ip changera. Ściągasz bota pod 7.5(w tym wypadku) i bocisz.

w sumie to nie wiem skąd Ci przyszedł do głowy ten pomysł

jest wiele otsów z własnym klientem i żeby to polegało na zamianie pliku exe to zgadnij ile osób zdecydowałoby sie robic własny klient do otsa

nawet nie chce mi sie tego sprawdzać, na logike rzecz biorąc to nie może działać.

tyle z mojej strony

Opublikowano

To nie działa więc czekam na więcej pomysłów ,a może jakiś skrypt do ng w którym by podchodził do ciała otwierał i zbierał loot?

Specjalista
Opublikowano

@2up to masz zaburzone postrzeganie logiczne... To MUSI działać...

JH

Opublikowano
@2up to masz zaburzone postrzeganie logiczne... To MUSI działać...

To nie będzie działać. To nie jest zwykły klient gry, tyko pomieszane elementy z tibi 7.5 - 8.4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...