Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info? Bronie które ujrzymy w przyszłości.

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czasami mam ochotę sprawdzić co nowego dodają do WR.

Kilka razy już robiłem taki temat, więc nic nie stoi na przeszkodzie aby nie zrobić kolejnego.

Posłużyłem się w tym celu Weapon Binderem.

Kiedyś(jak jeszcze nie bylo wprowadzonego w grze Red Famasa i gold eagla) też bawiłem się w ten sposób i patrzyłem jakie bronie dodano do WR. Miesiąc później dodali je do gry i do masowego użytku. Działo się to za czasów g1, a jak wiadomo dodawali nowe bronie raz na ruski rok. Może Nexon wprowadziłby je szybciej?

A więc, miejmy nadzieję że przedstawione poniżej SS'y przybliżą wam trochę możliwość wprowadzenia nowych broni.

2yzn1w7.jpg

2m29ix0.jpg

vo4f44.jpg

2945izq.jpg

2r5f0w3.jpg

29xanb9.jpg

2cpte10.jpg

29corpv.jpg

2py9ppc.jpg

34j6c7l.jpg

2jg13td.jpg

34qo9xy.jpg

1zwcbxc.jpg

14mhaa.jpg

dmpw2f.jpg

na koniec chciałbym dodać od siebie, że niektóre mają dziwną perspektywę ( wygląda jakby trzymał krzywo broń)

a niektóre mają dziwną teksturą(taką jakby zadrapaną)

Nie obraźcie się za Ak Tube, bo nie wiedziałem że już jest dostępne.

W ramach podziękowania za upload i robienie ss'ów, nie pogardziłbym lajkami :)

Opublikowano

Zajebista jest ta snajperka (czwarte ss od góry)

Tylko ciekawe kiedy je dodadzą <3

A za info oczywiście lajk xD

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Też ostatnio oglądałem bronie wepaon binderem najbardziej zaciekawiło mnie to

1zwcbxc.jpg

Jak myślicie co to jest??

Hmm mi to przypomina coś na wzór wykrywacza Graczy . Podobne urządzenie jest w Call of Duty Black Ops

bez linków do innych stron

Opublikowano

2x UP

Wiesz, raz patrzyłęm na bronie tam było m.in. APS i NTW i dodali je półtorej miesiąca później, a rad red famas i gold eagle i dodali je miesiąc później, więc może teżw tym przedziale czasowym dodadzą te bronie.

Mnie osobiście interesuje Hornet Mine. Ciekawie wygląda. TO jest właśnie ta co zacytował UP.

I niektóre z tych broni możemy znaleźćna YT w koreanie.

Opublikowano

To prawda większość tych broni jest z CA, ale to dobrze bo tam jest mnóstwo broni. Mogliby tylko tryby dodać jak sniper only albo shotguns only.

Dużo tych broni już jest w WR tylko maja inne kolory. A SPAS już jest ten sam :)

Trzymaj tego Like za info. ;p

@down

dokładnie :D

Spas nie jest ten sam. Jak się przypatrzysz zobaczysz że to CAMO. Navy camo jak w famasie, tylko była ciemna mapa więc nie widać tak dobrze.

Opublikowano

Ak 47 Tube też już jest. Grałem każdą z tych broni w innych WarRock'ach, ale tą minę czy coś innego widzę pierwszy raz o.O

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ak 47 Tube też już jest. Grałem każdą z tych broni w innych WarRock'ach, ale tą minę czy coś innego widzę pierwszy raz o.O

Nie obraźcie się za Ak Tube, bo nie wiedziałem że już jest dostępne.

Nie czytasz tematu?

I ta mina to hornet mine. tak jak napisałem wcześniej. O ile wiem, nie ma jej nawet na koreanie.

Opublikowano

2 bronie są prawie podobne do CA.Ta mina jest z CA.Podobają mi się bronie.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

To wygląda na dość ciekawą broń, co wy na to? :D

29corpv.jpg

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

UP:

1 screen nigdy nie będzie wprowadzony bo to mod Już nie działający na m24, drugi to top gun camo, trzeci to broń która nie zostanie wprowadzona, czwarty byl prototypem ktory tez nie zostanie wprowadzony, 5 to przeciez PDA, którego używasz na siege war 2..

Edit:

To broń dsr_1

2xUP:

Tomasz, albo się w ogóle nie udzielaj albo przestań spamić.

Opublikowano

Skoro ak47 tube już jest to czy nie mógłbyś usunąć tego ss'a? Po za tym usp już był dawno . Jeszcze za czasów g1 używałem tej broni

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Skoro ak47 tube już jest to czy nie mógłbyś usunąć tego ss'a? Po za tym usp już był dawno . Jeszcze za czasów g1 używałem tej broni

Ak 47 tube zostawie zeby ktoś kto jeszcze tego nie widział( podejrzewam jak Up)

To zeby zobaczył jak to wygląda.

A tej wersji UMP jeszcze nie wprowadzili więc nie mam zamiaru jej usuwać.

@UP

UMP*

A gdzie można zdobyć to AK Tube ?

W assault package.

Opublikowano

gamestarsstudio to jest hornet

jaki bezsensowny temat... jak masz dobrego weapon bindera to możesz sprawdzić wszystkie bo te co podales to tylko kilka które nie są dostępne dla graczy

w dodatku to są tekstury broni które były jeszcze z G1 ..

Sniper ty faktycznie odkrywasz Amerykę swoimi postami..

to że dana tekstura pojawila się w plikach nie znaczy ze mają zamiar wprowadzić taką bron ogarnijcie się..

i dzięki łaskawcu ze zostawisz AK 47 tube bo sobie troche popacze

UMP niby czemy mają wprowadzac raz jeszcze? byl z G1 to jest i z Nexonem

@Powrut112 (gratulacje kreatywnosci jesli chodzi o nick) screeny z chapter 1/2

Jak widzę ten dział to zastanawiam się gdzie są moderatorzy..

@Down Gówno masz do powiedzenie więc nie mów nic, wgl masz 15lat i wyskakujesz do mnie z aborcją? jestes żałosny mówiąc krótko ale tak to już mają ..

Czemu nie widzieli? (2/3 linijka) bo latwiej jest pograc na opk czy unlmammo. To ze 'nic nie oznacza' stwierdzilem juz wczesniej. USP bylo i sporo osób nim gralo jak ktos gral w wr i jest wyżej niż przeciętny początkujący to na pewno widział/grał. i zobacz wczesniejsze tematy/posty to odkryjesz to o czym pisalem.. (jesli wystarczy inteligencji)

Bywa, że dokładam swoje 2 grosze do tych wymiocin które lądują czasem na forum jak widać trzymasz stały poziom :} W dodatku to ty obrazileś mnie pierwszy a ja krytykowalem temat, nie osobę więc? Myślisz chociaż trochę ?

@DOWN Temat ma 23posty z czego 10 jest Twoich

to z paczaniem bylo dla takich jak ty (sam sie zlapales)

Grasu, dzięki Ci że czuwasz ^^ ale..

1. krytyka a krytykanctwo

2. "Kilka razy już robiłem taki temat, więc nic nie stoi na przeszkodzie aby nie zrobić kolejnego." - skoro zostały zamknięte albo przepadły w spamie to znaczy, że nikt ich nie potrzebowal

3. ja nie zaczynałem flamewar

4. góra nie odpowiada

anyway

Hejo

Opublikowano

A ja jak widzę takie dzieci jak ty to jestem za aborcją.

Jak widzisz większość osób powyżej nie widziało tych grafik. 2 razy zdarzyło się że wgrali nowe bronie lub nowe tekstury kiedy wcześniej widziałem je w WB.

I to że taka tekstura pojawiła się w plikach nic nie oznacza. Ja tylko udostępniam coś co w przyszłości BYĆ MOŻE

zostanie wprowadzone do gry.

Co do ak Tube. PROSZĘ BARDZO. NapaTRZ się. więc jeśli to widziałeś to po co się udzielasz, skoro wtedy nie jest to skierowane do ciebie? Wyraźnie zaznaczyłem że to jest dla tych którzy nie widzieli tego?

USP było, a widzisz gdzieś je teraz? Nie było dostępne od dłuższego czasu dlatego jeszcze raz je wgrałem.

Zastanawiasz się gdzie są moderatorzy? jak będzie nabór, to sie zgłoś. Jak Cię przyjmą to z chęcą popatrzę jak uprzykrzysz dział jakim jest War Rock.

Opublikowano

Panowie na razie słowne ostrzeżenie. Albo kończymy ten flame, albo posypią się "głowy"...

Jak widzę ten dział to zastanawiam się gdzie są moderatorzy..

Nie wiem czy to była wolna wstawka, ale jak masz jakieś zastrzeżenia to pisz do moderatorów lub do kogoś z góry.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...