Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]iOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wszedłem do tego działu to nieźle zawiało pustką! Czyżby nikt nie był posiadaczem jakiegoś Iphone'a, Ipod'a lub Ipad'a? :D No więc postanowiłem założyć główny wątek dotyczący tego mobilnego systemu od Apple'a. Możecie tu o nim dyskutować, dzielić się poradami etc. Sam mam Iphone'a i szczerze mówiąc iOS bez Jailbreak'a jest strasznie "okrojony". Mając BT nie można nawet bez odpowiedniej aplikacji przesyłać między telefonami jakichś plików lub muzyki ;/. A wy co sądzicie? (P.S. prosiłbym moderatora lub admina o podpięcie tego tematu :) )

Opublikowano

Narazie nie ma co podpinac jak temat jest jeden.

Nie mam zadnego z tych urzadzen, ale testowalem wszystkie.

Ipady sa bardzo dobre technicznie, ale zarazem drogie co jest minusem.

image.png 

Opublikowano

Co racja to racja. Większość osób z naszym kraju żyje "od pierwszego do pierwszego".

Ja osobiście posiadam iPhone 3GS i nie narzekam. Jedyne co mnie w nim denerwuje to gdy mam włączoną aplikację strasznie się nagrzewa.

A co do Jailbreaka to chyba lepiej mieć. Muzykę zawsze możesz z neta pobrać i do iTunes a potem zsynchronizować swój iOS :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Mam sporo produktów z apple, od iphona 4, pod ipad'y, i mac'i.

Z apple, jestem strasznie zadowolony, appstore mega, przegląd neta również. Jeszcze słuchaweczki monster beats i to już w ogóle miazzga. Polecam !

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No to dobra, tak na dobry początek tematu.

Czy mógłby ktoś wysłać, lub znaleźć program "Manchester United Massive", gdyż na installous go nie ma, jest mi bardzo potrzebny, a na internecie nie mogę go nigdzie znaleźć.

Z góry dzięki.

S3VidW5pdXVfX19ldW5lX19fMTBfX19DdWVSX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18xMF9fXzFfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Vanosh

Same MonsterBeats to niezłe zabawki w połączeniu z Lumia 710 albo SGS3 to naprawdę najwieksza jakość dźwięku.

Co z tego wynika, tak jak Vanosh polecam te słuchawki.

@Pan powyżej

Aplikacja Manchester United Massive jest dostępna w AppStore za 0.79? od studia GoodAppl.

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może gdyby Apple nie było tak zachłanne w niszczeniu całego rynku smartfonów to wiele osób by zastanowiło się nad kupnem iPhonów... Teraz jest po prostu tak, że tylko ludzie próżni albo głupi kupują coś, co kosztuje 3x więcej, bo ma jabłko w logu.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@UP

Iphone to Iphone wszystkie inne smartfony niestety mu nie dorównują wole dać to 3k za dobry telefon niż męczyc się z androidem który mi sięt nie ..

Opublikowano

Powiedzmy sobie szczerze - sukces Apple opiera się na systemie.

iOS to najbardziej stabilny system jaki wyszedł na tablety i smartfony.

Android, a tym bardziej WP mogą pomarzyć o takiej stabilności.

Dodatkowo iOS jest tylko pod iPhony, a więc wszystkie aplikacje i gry są robione pod konkretne urządzenie czyli wszystko jest zgodne i śmiga, a android to tak jakby hybryda.

Więc?

Więc, żeby mieć wydajność i płynność jak na iOS musimy mieć Andka z lepszymi bebechami od iPhona.

Tyle ode mnie, dziękuję pozdrawiam.

Ps. Dla rozwiania wątpliwości. Byłem posiadaczem iPoda Touch, iPhone 3G/GS, a teraz na Andku siedzę (mimo wszystko.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...