Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Blokada

.vXv.*DeRrD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę dzisiaj na konto, patrze, a tu blokada, honorable mam, i raczej go nie stracę, skoro mi go od razu nie zabrali, tylko nie wiem o co chodzi, logując sie na stronie wyskakuje mi coś takiego : "Your account is currently blocked from playing Z8 GAMES from Z8Games due to temporarily closed for harassment of other players or staff, if this type of behavior continues it will lead to a permanent ban of your account..

Your account was blocked on 8/8/2012 3:12:51 PM EST and will not be unblocked until 8/9/2012 3:12:51 PM EST"

Jeżeli dobrze rozumiem to z powodu nękania graczy czy coś takiego ? No może tam troche powyzywałem turków i arabów, no konkretnie nawet, ale to chodzi o to ?

Opublikowano

Tak, dobrze to rozumiesz. Konto zostało zbanowane na jeden dzień za nękanie graczy lub pracowników. Konto zostało zbanowane do 9 sierpnia czyli do dzisiaj. Tam też pisze że jeśli się to będzie powtarzać to dostaniesz perma.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zabiorą ci hs'a na 100%. Ja też jak pierwszy raz dostałem bana to też nie zabrali mi odrazu hs'a, tylko po jakimś czasie. I w opisie ribbona dokładnie pisze "

You have never been banned in-game for any reason (this includes bans for account investigations aswell)" To znaczy że ribbona można mieć gdy się nigdy nie dostało bana

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...