Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z RedPower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Gram sobie na modach ic2,rp, build craft, ee itp ..

I mam problem bo chce zrobić sobie taka konstrukcje że wsadzam do skrzyni wegiel a z skrzyni idzie do automatic crafting i tworzy mi alchemical coal itp itd, w tym problem że gdy ustawie żeby tworzyl sie w craftingu alchemical coal to jak leci ze skrzyni wegiel do craftingu to crafting nie tworzy alchemical coal tyko caly czas jest w craftingu i nie chce isc z craftingu do dalszych rur ;[

Powiedzcie jak to zrobic zeby z craftingu tworzyl sie alchemical coal i szedl dalej rurami ;[

Prosiłbym o jakies ss jak to zrobic ;p

Nagroda to oczywiscie Like

Pozdrawiam

Opublikowano

do crafting table podłącz drewnianą rure koło której postaw redstonowy silnik

http://zapodaj.net/83f2bff2d7ee6.jpg.html
http://zapodaj.net/74f43e8daee6b.jpg.html

Opublikowano

Zrobilem tak samo jak ty, dziala ale jest problem bo żeby z craftingu szlo dalej to musze naladowac filozofa i wsadzic go, a ja nie chce co chwile ladowac filozofa i wsadzac go do skrzyni ..

Opublikowano

Witam!,zapraszam na bardzo fajny serwer minecraft hamachi ! id hamachi:pvp882 hasło:123 lub : pvp884 hasło:123 albo : pvp885 hasło:123.Serwer jest czynny prawie 24h :)Gra juz sporo ludzi na nim.Serwer jest [RPG] tzn są działki itp.[HeadAdmin]BigJoy ! ZAPRASZAM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...