Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TradeWorld - Pierwszy w Polsce Modern Server

Deamon12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logokg.png

Wykonane przez kroganin1

IP: trade-world.pl

Znudziły Ci się już miliony serwerów wręcz gotowych - postawionych na plikach stworzonych

przez kogoś innego ? Nie chcesz już rozmawiać z niekompetentną administracją, która śmie uważać

się za wzór ? Masz ochotę spróbować coś nowego ? Zapraszamy do Trade World.

__________________________________________________ __________

8191066141376652072.pngaocch.png8191066141376652072.png

Jak to o co

icon_damn.gif Masz być najbogatszy, zarabiać najwięcej, budować coraz to większe fabryki, a tym

wszystkim zarządzać z ciepłego, przytulnego drapacza chmur !

Na serwerze mamy modyfikacje - które pobierasz razem z clientem do którego link znajdziesz poniżej.

Grid_Coin.pngA co one dodają ? Grid_Coin.png

Pff ! Nowy sens gry ! Czas wyjść z tego średniowiecza, tutaj trzeba przetrwać, zarabiać, aż

w końcu znaleźć wielkie złoże ropy i stać się milionerem ! Jest masa dróg do centrum bogactwa.

Pokaż innym, że to Ty właśnie jesteś najlepszym ekonomistą oraz biznesmenem !

Grid_Nano_Saber.pngJak w to grać ? Grid_Mining_Laser.png

Zaczynasz jako zwykły szaraczek, jednak krok po kroku, znajdujesz miejsce, zaczynasz budować

fabrykę, farmę wiatraków, elektrownię nuklearną lub wodną, to zależy tylko od Ciebie !

Wkrótce później dostajesz dofinansowania, zabezpieczenia od zarządu, jesteś poziom wyżej nad innymi... Później ... sam musisz się dowiedzieć, zapewniamy że tego się nie spodziewasz !

Grid_Quantum-Bodyarmor.pngCo z tego, pewnie jakaś nuda ! Grid_Nano-Bodyarmor.png

Jak śmiesz ! Takich eventów, zadań specjalnych oraz specjalnych wydarzeń się nie spodziewałeś !

Event PvP na mieczyki z kamienia ? Hahaha, u nas powalczysz na miecze świetlne, a ataki przeciwnika

będą zminimalizowane przez mocarną zbroję, która zasilana jest energią elektryczną...

Grid_screen.pngAle ja nie będę umiał! Grid_Reactor_Chamber.png

Będziesz, będziesz, wystarczy chcieć. Na spawnie będziesz miał wyjaśnione podstawy, jeśli będziesz

chciał wiedzieć więcej - mamy serię poradników wideo, chętnie Ci je pokażemy!

t_pstone.pngA jakie mody ? t_ring_of_arcana.png

Ha! Mody z najwyższej półki! Na innych serwerach są one niedopracowane, wielu rzeczy nie możesz używać - takie coś u nas nie może mieć miejsca ! Tworząc swoją fabrykę używając BuildCrafta i IndustrialCraft2, następnie wskoczysz w otchłań piekła pokopać trochę Nether Ores, zautomatyzujesz fabrykę przez połączenie Red Power 2 i ComputerCraft, a poruszać się po niej będziesz bez najmniejszej utraty sił dzięki RailCraft.

__________________________________________________ ____

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z paczka modow?? wypakowalam ja i sie wgrywac zaczelo odpalam minecrafta a tam nagle crash.co mam robic??!!

Opublikowano

Szczerze nie polecam servera.

Najbardziej nie oGarnięci Admini jakich w życiu widziałem

Hummanus, Mr Zoombie

Jedyny ogarnięty człowiek to Majkel - założyciel servera , utrzymuje server tylko ze względu na swojego brata Hummanusa który razem z Mr Zoombie mają po 12-13 lat ;]

Słaba organizacja, małe zgranie

Słaby system zabezpieczeń

Game Masterzy wlepiają warny za nic, mutują gdy powiesz coś co im się nie podoba, wsadzają do jaila ...

Server nie posiada Netheru tak jak to było obiecywane. Ceny w sklepach są beznadziejne. Niektóre itemy z moda nie działają, są zbugowane. Na serverze panują również lagi ... Gdy kopie się coś klocki nie wypadają i znikają. Również wtedy gdy wyrzucisz jakiś Item)przedmiot) na ziemie.

Ogólnie nie polecam servera ze względu na Administracje... Nie chodzi mi tutaj o wszystkich ale jest paru którzy siedzą dużo na servie a w ogolę go nie ogarniają ...

Chciałem dodać również ze na serverze nie ma miast, Server nie wygląda w tym momencie tak jak na filmiku który możecie obejrzeć na 1 stronie ...

Cytat

Wkrótce później dostajesz dofinansowania, zabezpieczenia od zarządu, jesteś poziom wyżej nad innymi... Później ... sam musisz się dowiedzieć, zapewniamy że tego się nie spodziewasz !

Co z tego, pewnie jakaś nuda !

Jak śmiesz ! Takich eventów, zadań specjalnych oraz specjalnych wydarzeń się nie spodziewałeś !

Event PvP na mieczyki z kamienia ? Hahaha, u nas powalczysz na miecze świetlne, a ataki przeciwnika

będą zminimalizowane przez mocarną zbroję, która zasilana jest energią elektryczną...

Ale ja nie będę umiał!

Będziesz, będziesz, wystarczy chcieć. Na spawnie będziesz miał wyjaśnione podstawy, jeśli będziesz

chciał wiedzieć więcej - mamy serię poradników wideo, chętnie Ci je pokażemy!

A jakie mody ?

Ha! Mody z najwyższej półki! Na innych serwerach są one niedopracowane, wielu rzeczy nie możesz używać - takie coś u nas nie może mieć miejsca ! Tworząc swoją fabrykę używając BuildCrafta i IndustrialCraft2, następnie wskoczysz w otchłań piekła pokopać trochę Nether Ores, zautomatyzujesz fabrykę przez połączenie Red Power 2 i ComputerCraft, a poruszać się po niej będziesz bez najmniejszej utraty sił dzięki RailCraft.

Również gdy server był wyłączony i był określony termin "oddanie servera do użytku" Administracja nie wywiązała się z niego ...

Uprzedzam ze na spawnie nic nie jest wyjaśnione ... Eventów nie ma wcale kompletna nuda na servie ... Tak jak wcześniej wspomniałem nie ma obiecanego Netheru ...

Serdecznie nie polecam i Pozdrawiam

5av0.jpg

Opublikowano

!!! Nie polecam serwera !!!

Najbardziej nie oGarnięci Admini jakich w życiu widziałem

Hummanus, Mr Zoombie

Jedyny ogarnięty człowiek to Majkel - założyciel servera , utrzymuje server tylko ze względu na swojego brata Hummanusa który razem z Mr Zoombie mają po 12-13 lat ;]

Słowa kolegi wyżej bardzo dobrze opisują serwer! Administracji albo nie ma a jak jest to naprawdę, lepiej aby jej nie było. Nie ma poważnego admina który coś ogarnia.

!!! Nie polecam serwera !!!

Opublikowano

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dostałem Jaila za kopiowanie jak nawet nie umiałem no lol!

Jakiś kacper nie pamietam nicku

jak wezme z craftinga 3 to bedzie nieskonczone

NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...