Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opinia] Jak wam podoba się to intro ? Co w nim zmienić ?

ThePerzot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was szybkie pytanie. Jak podoba wam się to intro ? Co w ewentualnie zmienić ?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Co do kolorów to myślę że nie będę ich zmieniał z prostego powodu :) Lubie czerń. Zresztą pasuje do troszkę "Mrocznej" muzyki :>

Dalsze opinie ?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

Ogółem fajnie. Jednakże nie lubię osób, które już przed filmem proszą o łapki w górę i suby.

Wolę najpierw obejrzeć film, a potem zdecydować czy mam zamiar kogoś śledzić, czy podobał mi się film.

Zostaw tak jak jest :)

Opublikowano

Ogólnie ok tylko w sumie wszystko jest tak samo tylko napis inne :/ Ja swojego czasu bawiłem się w sonyvegas i mógł byś się troche bardziej postarać... dla mnie między 3+ a 4- to intro... \

A no i jeśli to ma być intro a nie outro bo ja też nie lubię jak od razu ktoś się wydziera o suby... obejrzę to kliknę takie coś to na koniec ewentualnie :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

słuchaj no stary, intro OK, szata graficzna wszystkie przejscia nie mam zastrzezen.

ALE

treść jest irytująca każesz widzowi od razu suby dawac i komenty - to zle swiadczy. Zmien to na inne teksty i bedzie kozak

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Mi się nie podoba przelatujący, większy napis (ten biały)... moim zdaniem brzydko wygląda....

Muzyka - okej i jak ktoś wyżej napisał, lepiej zmień hasła subs... koment... to nie jest fajne, jak ktoś z góry narzuca kto co ma robić...

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Panowie to jest Intro, outra na razie na kanale nie będzie :)

Co do tych cieni już je usuwam. Teraz zostaje kwesta napisów.

Są 4 pola na tekst. Podajcie jakieś propozycję.

Intro robione w Sony Vegasie.

r718w5.png

Opublikowano

głupie bo po prostu rozkazujesz

- oceniaj ! :angry:

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Wiem, teraz też tak sobie pomyślałem :/ Robiłem to intro dosyć późno i chyba bardzo chciało mi się spać :D

Proszę podajcie inne propozycję napisów :)

r718w5.png

Opublikowano

to te napisy to tak:

-Twoj nick

-Prezentuje

-nazwa filmu

-enjoy!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Usuń przelatujące napisy i wywal to subskrybuj.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Za długie, więcej kolorów i jak to poprawisz to będzie git. [i bedzie super jak usuniesz to "subskrybuj" i "komentuj" "oceniaj"]

Albo to zrób jako outro.

Opublikowano

Wydaje mi się że troszkę za długie. Zrób jakis urywek z tego filmu co akurat nagrywasz + swój nick a te subki,łapki i oceny zostaw na koniec filmiku ;)

skpUo.png

Opublikowano

Również tak uważam, intro dla mnie max to 10-15s. Rozchodzi mi sie o intro, kanału etc.

Jak dla mnie również, moimi ulubionymi kolorami jest czarny wraz z ciemny czerwony/niebieski albo zielony.

Co do intra to jest ładny, bardzo fajne. Tylko gdyby nie tak długie. Popatrz na inne intra, na którym widać różne infa. Na twoim, intrze brakuje troche informacje.

Ale ogólnie jak dla mnie 8/10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...