Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Strona startowa przeglądarki!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, którego kiedyś nie miałem. Mianowicie - korzystam z jednej przeglądarki Opera. Mam jeszcze Explorera, a kiedyś mozillę, ale tylko opera jest aktywna. A chodzi mi o to, że gdy włączam Operę - pojawia mi się strona z grami, a wcześniej dziwny link (p2ln coś takiego). Nie podam adresów stron, bo nie wiem czy wolno.

Problem w tym, że zawsze podczas włączenia przeglądarki włącza mi się strona p2ln wcześniej wymieniona, a ta się dobrze nawet nie wczyta i od razu przekierowuje mnie na stronę z gierkami online. Do tego nadmienię, że próbowałem ustawić w opcjach przeglądarki stronę startową na google lub ze stroną szybkiego wybierania - za każdym razem usuwając te głupie strony, które ciągle się pojawiają.

Niestety bez skutku, bo gdy wyłączyłem przeglądarkę i włączyłem ponownie, problem nadal się pojawia non stop. Tak jakby nie zapisywało mi strony startowej. A zmiana przeglądarki na inną nic nie da, próbowałem. Poza tym znajomi radzili, że to może być problem z ciasteczkami, więc spróbowałem i tego. Najpierw wszedłem i usunąłem te 2 strony z ciasteczek, po czym zapisałem i uruchomiłem ponownie operę. Brak skutku. To spróbowałem zupełnie zablokować ciasteczka, ale nie dość że problem nie ustąpił - to nie mogłem się zalogować na pocztę i na to mpcforum, tak jakbym "zapomniał hasła", mimo że było dobre.

Więc ciasteczka znów włączyłem, po czym odzyskałem dostęp do poczty i mpc. I jestem totalnie bezradny. Ciągle ta strona mnie irytuje, nie umiem tego wyłączyć i nikt mi nie pomógł ze znajomych, bo nikt nie wiedział co z tym zrobić. Tak samo kuzyn, który jest wielkim komputerowcem - nie dał rady, bo po prostu nie wiedział gdzie grzebać.

Poradźcie coś proszę, bo ja ten problem mam od ładnych kilku lat (2-3). Do tej pory nie zwracałem uwagi, ale należałoby zrobić z tym porządek. Formata nie chcę robić jak narazie, więc ta propozycja odpada. Co mogę zrobić?

Pozdrawiam!

Dum spiro, spero.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...