Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wejść do komputera siostry

TeamSpeakUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak siostra mi odłącza internet ... chce się zemścić !! I pokasować jej zdjęcia itd.

Jesteśmy podłączeni pod jeden internet - z jedenego routera 2 kable jeden do mojego pokoju jeden do jej pokoju .

I tyle chce wiedzieć jak się jej wje. na kompa nie wchodząc do niej do pokoju bo ona ciągle tam jest :O . a jak już to w salonie ;O i słyszy jak otwieram jej drzwi :( więc pomóżcie mi .

Jak wwalic jej sie na kompa !??!? Przez sieć :D albo innym sposobem

@eeedti

Jak nie ten dział to o przeniesienie prosze !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

@UP napisz jeszcze może, jak ma wyciągnąć IP sis :P haha

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Takie rzeczy są karalne, bo podchodzą pod naruszanie prywatności nawet w zakątku domowym. Widziałem kilka for, gdzie był podawane takie sposoby a później te fora byly off. Myślę, iż mająć jej ip, możesz spokojnie pobawić się w programach. Albo poczekaj aż siostra pójdzie do wc i wyczyść kompa, lub pozostaje jeszcze jedna opcja - wykręć dysk twardy xD:)

Opublikowano

Dam ci taka prostą rade, poczekaj aż siostra sobie gdzieś pójdzie(No chyba, że no life, wtedy masz przesrane :<), przez tryb awaryjny spróbuj odpalić konto "admin"(ctrl+alt+delete na ekranie logowania). Ściągnij sobie jeden z tych darmowych programików do szpiegowania(bodaj na dobreprogramy jest).

Opublikowano

Takie rzeczy są karalne, bo podchodzą pod naruszanie prywatności nawet w zakątku domowym. Widziałem kilka for, gdzie był podawane takie sposoby a później te fora byly off. Myślę, iż mająć jej ip, możesz spokojnie pobawić się w programach. Albo poczekaj aż siostra pójdzie do wc i wyczyść kompa, lub pozostaje jeszcze jedna opcja - wykręć dysk twardy xD:)

Ta, już mu GROM wjeżdża na chatę za kłótnie z siostrą.

A tak szczerze mówiąc to bądź kreatywniejszy, spróbuj się dostać do jakiś portali społecznościowych (fb,nk,coś tam jeszcze) i po prostu trolluj. Nic jej bardziej nie wkurwi :D

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Ta, już mu GROM wjeżdża na chatę za kłótnie z siostrą.

A tak szczerze mówiąc to bądź kreatywniejszy, spróbuj się dostać do jakiś portali społecznościowych (fb,nk,coś tam jeszcze) i po prostu trolluj. Nic jej bardziej nie wkurwi :D

Ta pójdzie do mamusi

Wróciłem.

Opublikowano

Poczekaj, aż gdzieś wyjdzie... potem szybko wejdź. Jeśli ma hasło to usuń je przez BIOSA (del / F12 przy starcie) no i rób co chcesz. PS. Nie pomagamy na tym forum w takich rzeczach.

Oto mój ostatni post tutaj, trzymajcie się, nara.

Opublikowano

Poczekaj, aż gdzieś wyjdzie... potem szybko wejdź. Jeśli ma hasło to usuń je przez BIOSA (del / F12 przy starcie) no i rób co chcesz. PS. Nie pomagamy na tym forum w takich rzeczach.

Oto mój ostatni post tutaj, trzymajcie się, nara.

Takie smutne ; _;

@Top

Ja jednak z perspektywy czasu polecałbym Ci łagodzenie waszych stosunków, łatwiej Ci później będzie żyć jak będziesz miał kogoś kto Ci dupę uratuje w razie czego ;)

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Temat do zamknięcia ja jej odłącze internet :DD i to tak że nie będzie umiała podłączyć ^_^ .

Wróciłem.

Opublikowano

livebox? odetnij jej uzytkownika + zmien haslo do strony 192.168.1.1

Zachęcam do korzystania z Bonus Switchera specjalnie na Reinor.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/713607-dl-tutorial-bs-na-serwer-reinor/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...