Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zajefajny sposob na nude :D Oplacalny ;>

piko012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Kiedys z nudow znalazlem PORADNIK jakiegos goscia, w ktorym opisuje jak mozna i na jakiej stronie mozna zarobic w internecie.

Oto link do pradnika: http://zarabianie-w-necie.cba.pl/

Strona nie jest moja.

Strona na ktorej sie zarabia jest wyplacalna, oto dowod wyplaty: 5.jpg

Polecam i zycze udanych zarobkow ! :D

Licze na + na pomoc. ;>

Opublikowano

Ale chodziło o to że to feak... :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Kurna NA CBA JEST TYLKO PORADNIJ SIEROTY !!!!!! tam jest zamieszony link do prawdziwej strony. Ale ciemnoty ja pierdziele, pomagac i nie pasuje

Opublikowano

To nie fake, na cba jest tylko poradnik, w tym poradniku jest link do polskiego serwisu. Znam tą stronkę.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Wiem że tam jest tylko poradnik bo widziałem to już z rok temu.... Podajesz swój numer telefonu na 100% już trafiasz na jakąś listę i w huj smsów i 3 w nocy :)

I pewnie albo stawki są 0,000001 grosza albo przelew jest dopiero od np. 200zł dałeś jakiegos tam screen i to jest feak nikt tak niksich sum nie przelewa :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Wiec nie podajesz swojego prawdziwego numeru tylko wymyslony, a stawki sa ok. 30 groszy, wiec jak wykonasz 20 akcji zajmie Ci to ok. 10 min.

Opublikowano

Ja wlasnie wyplacilem sobie 7,81. CZekam na wplate na konto. Jesli sie wciagniesz to kwote do wyplaty uzbierasz w 1-2 dni. Na poczatku oczywiscie jest trudniej. Polecaj strone komus poprzez refinki, bedziesz mial 10 % ich zarobkow.

Opublikowano

Heh, wypelnilem 15 ankiet czy jak to tam sie zwie i ile pieniedzy? 20gr. Trzeba siedziec chyba miesiac dzien w dzien zeby uzbierac te 7.50.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...