Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zacina sie Saints Row the third

Cygan665

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . mam problem. Zacina mi sie Saints row .

Gra fajnie dziala ale co jakies 5-10 sec sa zacinki

Moze mi ktos pomoc ?

Karta : Ati Radeon 4600 HD series

Pamiec : 2 Gb .

plyta glowna Intel Pentium E52000

procka nie wiem jak sprawdzic nie jestem tak idobry w kompach

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Dostałem PW od ciebie w sprawie tej i odpowiadam teraz, za co przepraszam.

Spróbuj za pomocą Cheat Engine przyspieszyć grę.

Za pomocą Cheat Engine, poszukaj pliku exe z SRTT, jak go nie znajdziesz to oznacza że nie obsługuje ten program tą grę i problem może być z sprzętem.

Procesor natomiast sprawdzisz wchodząc w mój komputer, klikając prawym i opcje właściwości.

Opublikowano

A może twój komputer po prostu nie wyrabia?

Spróbować możesz także zreinstalować grę, oraz wgrać patchy poprawiające działanie gry.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

A może twój komputer po prostu nie wyrabia?

Spróbować możesz także zreinstalować grę, oraz wgrać patchy poprawiające działanie gry.

a moglbys podac link do tych patchow ?

Ale problem jest w tym ze jak jade autem to mi sie mocno tnie jak chodze z buta to tak niekiedy sie przytnie

Procek pentium [R] Dual-Core CPU E5200 @2.50Ghz

Opublikowano

Pobierz najnowsze stery od kart graficznej i DorectX.

Ale ja stawiam że kartę masz za słabą bo seria 46xx nie nadaję się do gier,więc nie ma się co dziwić że Ci tnie.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Reinstall gry, przeczyść kompa Ccleanerem oraz powyłączaj zbędne programy. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Reinstall gry, przeczyść kompa Ccleanerem oraz powyłączaj zbędne programy. :)

Mam z programow tylko Mumble(do rozmawiania) Avasta ( Probowalem wylaczac ale nic nie dalo )

i nic wiecej

Opublikowano

Wlasnie probowalem z tym grac i to samo sie dzieje . Problem jest w tym . Ze jak chodze norm . Ludkiem to gra fajnie dziala . A jak jade autem to sa takie sciny za nawet skrecic czy obrocic ekranu sie nie da ;[

Opublikowano

To w takim razie to możę być wina karty. Możesz jeszcze zmniejszyć rozdzielczość monitora, wejdź w menadżer zadań i tam wyłącz zbędne procesy. ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

To w takim razie to możę być wina karty. Możesz jeszcze zmniejszyć rozdzielczość monitora, wejdź w menadżer zadań i tam wyłącz zbędne procesy. ;)

Zbedne czyli jakie ?

Opublikowano

Tego już nie rób ;] bo przecież wyłączyłeś wcześniej już te niepotrzebne programy. :)

8can.png

Opublikowano

Tego już nie rób ;] bo przecież wyłączyłeś wcześniej już te niepotrzebne programy. :)

Ale mi oto chodzi . Ze jak gram w saints row . To jak jada autem to gra sie tnie jak cholera . a jak chodze norm.postacia to gra sie wgl nie tnie wiec nie wiem oco chodzi ...

Opublikowano

Piratom nie pomagamy. Nie ma się co dziwić, że zacina jak pirat.

8can.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...