Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jungla Lee Sin'em

Piotras ♫

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Probuje od 2 dni junglowac lee sin'em ale chuj, lamie jak cholera, czytalem tutoriale (mase) trenowalem 2 razy na botach i tez chuj. Problem jest taki ze nie mgoe gankowac, zaczynam na 3 lvl (1lvl w kazdym skillu) i chuj, nie mgoe nic zrobic, trafiam q, koles nawala, ja spowalniam, i wychodzi tyle ze zrobilem moze 200 dmg, nastepne ganki juz z latarnia, i dalej chuj, wszyscy po 3 lvl wieksi a i nawet tych rownych, nie mgoe zdjac im nawet pol hp...

Moze mi ktos wytlumaczyc co jest nie tak? Hp przed warmogiem mam tyle co kot naplakal... Mam narazie tylko lvl 20 ale wykupilem 6 seal'i na armor i 3 na obrazenia, nie ogarniam... Widzialem lee sina ktory na 14 lvl nakurwial jungle, nie rozumiem...

Opublikowano

Może to być powód runek i masterów, bo jednak one dużo dają. Po prostu graj i wbijaj lvle ;)

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

troszkę trudno zrobić jungle lee sinem mając mało runek ale poczekaj troszkę pograj nauczysz się i dokupisz runki ;]

Opublikowano

Jak na razie musisz się skupić na wbiciu tego 30lvl,a następnie zrobienia masterek i run pod lee na jungle.A wprawę nabierzesz właśnie expiąc do 30,także nie masz co się denerwować ;)

Opublikowano

Ach, jest to strasznie frustrujace z uwagi na to ze jestem praktycznie useless w kazdym meczu a do tego ogolnie gram w Dote2 wiec jestem przyzwyczajony to zupelnie innej, bardziej zbalansowanej rozgrywki, jednak od czasu do czasu mam ochote na LoLa i postanowilem ogarnac Lee Sina wlasnie...

ps. czy z tymi runkami co pisalem mam nadal w jungle isc z kosą czy zestawem potionarza? i czy moze lepiej leciec na gank na 2 lvl, (1 punkt w E a potem odrazu Q i gank) czy tak jak robilem do tej pory ( 1 lvl w q na 3 lvl a potem maxowac E -> W -> Q ) i polecil by mi ktos jakies masterki (20 lvl) zeby lepiej wychodzily pierwsze ganki) to nie jest tak ze mam problem z trafieniem Q bo zawsze trafiam ale dmg z tego i z e nic wielkiego nie obi a po takim ganku albo padam albo nie mam hp na jungle itd...

Opublikowano

Najlepiej zgankować na samym początku top'a, robisz blue i od razu na ganka lecisz żeby asekurować. Potem dokończ jungle z red'em, bij też wiedźmy itd. i znowu na ganki. Oni mają większy lv od ciebie, to znaczy że się opieprzasz w jungli, albowiem słabo gankujesz lub w ogóle. W pierwszych minutach gankuj jak najwięcej, bo potem i tak czasu na ganki nie będzie bo same tf'y będą się ciągnąć.

@ty od czego niby neo zaczynałeś? gadałeś że lee sin na blue #1? to są twoje słowa.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

FAJNIE ŻE ZACZYNASZ LEE SINEM OD BLUE UNBRAINIE, FAJNIE, ŻE JEŚLI JUNGLER MA MNIEJSZY LVL OD INNYCH TO ZNACZY ŻE JEST DOBRYM JUNGLEREM, FAJNY SPAM GEJUSZKU JEBANY.

Opublikowano

Vanosh...Po jakiego Huberta jest mu blue?

Top. Red,wraithy,top

Skile max r,q,e,w

Z clothem startuj.

Musisz wiedziec,kiedy uciec i jak.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Dobra, zmienilem summoner spelle z sime i exhaust na smite i flash, lepiej sie gankuje, mam 6 seali na flat armor i 4 marki na flat dmg (mam dopiero 20 lvl jakby ktos nadal nie wiedzial) moge zaczynac z butami i 3 potkami, wiem jaki byl problem w gankach: czasem na lanie byly ciule i nie pomagali w ganku / lane'y byly pushniete / prubowalem robic aa po uzyciu E zamiast odrazu kliknac je 2 razy zeby spowolnic kolesia, a jak mam ulta to flash i pozamiatane :)

coraz lepiej mi idzie, nie jestem juz kompletnie useless, temat do zamkniecia :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...