Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czułe punkty

(PL)Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W WoW jest taki mod co na skinach są umieszczone oznaczenia gdzie są czułe punkty mam prośbe aby ktoś mi dal aktualna wersje tego moda plisss

Opublikowano

bez urazy ale jak można pisać że nie ma nowszych czołgów?? nie jestem pewny czy w marcu np is4 byl 10tierem ale doszla arta fr i tdki doszly 10tiery medow i tdkow pozmienialo sie troche w grze od tamtego czasu, a do tego ten mod jest mega kolorowy... jezeli dalej szukasz daj znac to wyszperam gdzie aktualny do v 0.7.5 bo jak już masz to szkoda mi czasu (zbyt zmeczony)

Opublikowano

no to ja polecam mojego (tego ktorego ja uzywam) nie jest kolorowy i czolgi dalej sa czolgami a nie wozami cyrkowymi

http://www.skins-wot...itij/206-1-0-40 na dole mediafire tak samo (chyba kazde ruskie tego uzywa)

Ale z daleka trudniej je zobaczyć :P

A te co ja dałem łatwo zobaczyć i szybko sie przyzwyczai gdzie strzelać

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

powiem tak - oba są dobre :) może i gorzej je widać z daleka ale gyd masz w swojej druzynie i widzisz obrazkowo to szybciej sie ryje w pamiec i potem nie trzeba juz tego uzywac. a mi bardziej zalezy na klimacie bo weekspoty juz znam :) gorzej z 5tier i nizej hahaha churchillem mam problem z KW1 od przodu @_@

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...