Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ostateczne pytanie xd.

Ciasteczko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Kolejny temat ale nie chce pieniędzy wyrzucić w błoto.

W tym temacie :

http://www.mpcforum.pl/topic/693406-bronie/page__mode__show

przodują już niektóre bronie. Jednak chcę aby ankieta pozostała ankietą i czekam na wasze kolejne głosy. A tu proszę o rade.

Karabiny:

Elita M249 1.Klasy

M249

Szwajcar

W ankiecie przoduje nad Elitą (i nad pozostałymi opcjami które uzyskały w tej chwili 0głosów) Super Szwajcar. Ktoś wypowiedział się, że Elita to to samo co Super Szwajcar tylko że droższe. Czy kupić jeszcze Super Szwajcara czy to co mam wystarczy? Na razie biegam z Elitą i Szwajcarem bo M249 jest na daleki dystans a prędzej to mnie chyba snajper zdejmie xD. @Nie doradzajcie jestem tu zdecydowany.

Strzelby:

Nie mam żadnej ale w ankiecie wybraliście jak na razie Super Strzelacz Stewarda. W ankiecie są same bronie na krótki dystans. @ Wybrałem, że bd. obsługiwać 2 karabiny na bliski dystans

Wyrzutnie:

Smoczy Ogień-widziałem w akcji i powiem, że nie zła i chyba zdecyduje się na nią czy lepiej wziąć Super Pogromce Czołgów? Mam już pogromce.

@To co tu było jest nie ważne bd grać 2 karabinami na krótki dystans. Powiedzcie czy kupywać tego Super Szwajcara czy Szwajcar wystarczy i brać ten ogień smoka, super i pogromce zostawić./ Ehh szkoda, że nie można sprzedawać przedmiotów za founds w takim sklepie jakby NPC xD.

@@Ogólnie to teraz zagrałem z Elitą i M249 i jak strzelałem elitą to jakaś 1/3 CELNYCH strzałów nie zadawała obrażeń-nie widziałem punktów. A na 100% trafiałem bo stał i się nie ruszał 1vs1. To na pewno ja strzelałem. To bug, że nie widziałem a dostawał czy wgl. nie wiem xD.

Opublikowano

Ja powiem tak:na daleki dystans nie opłaca się grać ani strzelcem, ani żołnieżem[chyba, że ma sie elitę t1 m16 <3]. Graj broniami na krótki dystans.

Super szwajcar? Gnat podobno świetny, w co nie wątpie.

Wyrzutnie? Smoczy ogień bierz, broń super, nie zawiedziesz się.

Strzelb nie kupuj, zrób jak ja i chodź z 2 maszynówami :D

Chyba it's all :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie sluchaj skorpionka hehe strzelec wlasnie jest po to zeby grac tak i tak ja wmeczu przewaznie 10 killi z 25 zdobywam z duzej odleglosci hehe

na taka okazje to m249 lub smoczy ogien

Opublikowano

M249 to to samo co Super Szwajcar. Różnica jest tylko w wyglądzie, obrażenia te dwie bronie mają jednakowe. Sskorpion ma racje. Warto kupić Super Szwajcara, ja sam nim gram i jestem zadowolony, ale jak masz zwykłego Szwajcara to nie musisz kupować jego lepszej wersji. Nie ma różnicy w obrażeniach w tych dwóch broniach. Super Szwajcar zadaje częstsze krytyki niż zwykły Szwajcar, ale zwykły Szwajcar ma mocniejsze krytyki. Więc wychodzi praktycznie na to samo.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jako maszynówe bierz Szwajcara albo Super Szwajcara- to jedno i to samo kwestia gustu, ceny, wyglądu i dźwięku, polecam wziąć do tego strzelbę na daleki dystans- Łamignat-potrafi zadać nawet 60 dmg za jednym strzałem, jeśli dobrze opanujesz, + pogromca czołgów albo smoczy ogień, z tym drugim cięzej jest wysadzić keg'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...