Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Od nośnie cheata!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy mógłby mnie ktoś nauczyć Robić Nawet Samego fly hacka Ja sobie już sam dojdę jak to połączyć itd Mam zamiar stworzyć coś w stylu Nodusa do minecraft Pomoże ktoś?.

767b26711491d.png

Opublikowano

1. minecraft ma zabezpieczenia od strony serwera sprawdzające wysokość - wysokość gruntu - i czy spadasz...

Możesz latać co najwyżej jedną kratkę

2. do ingerencji w grę/program trzeba posiadać DOŚĆ szeroką wiedzę w TYM kierunku. Nie da się napisać czegoś od razu. trzeba zacząć od prostych przykładów

Sądzę, iż nie zdołasz tego zrobić, najzwyklejszy w świecie słomiany zapał.

Jednak, jeżeli chcesz zacząć programować - polecam niesamowicie prosty język jakim jest AutoIT - tutoriale znajdziesz w owym dziale.

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

@up Ja tam zawsze jak coś Sobie Zaplanuje To ni chu.. Nie odpuszczam do puki tego nie zrobie xD

767b26711491d.png

Opublikowano

No cóż. Mogę poradzic ci tyle, że do minecrafta najlepiej używać javy - gdyż to w niej jest pisany minecraft.

Tak w ogóle, masz jakąś podstawową wiedzę o programistyce?

pętle, warunki, zmienne? o injectory i strumienie już nie pytam

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

@up Ja tam zawsze jak coś Sobie Zaplanuje To ni chu.. Nie odpuszczam do puki tego nie zrobie xD

Nie marnuj sobie na to życia jak nie znasz ŻADNYCH podstaw. Takich klientów podobnych, a nawet lepszych od nodusa, jest blisko pięćdziesiąt.

Świat minecraftowych cheaterów jest zadowolony. Jeśli chcesz pisać cheaty do minecraft'a to tak jak mody - w javie - poszukaj poradników, są na forum.

//Lepiej zabierz się za programowanie tzw. pożyteczne czyli pisz funkcjonalne i pomysłowe program, a może któregoś dnia dojdziesz do tworzenia cheatów.

Opublikowano

Nie marnuj sobie na to życia jak nie znasz ŻADNYCH podstaw. Takich klientów podobnych, a nawet lepszych od nodusa, jest blisko pięćdziesiąt.

Świat minecraftowych cheaterów jest zadowolony. Jeśli chcesz pisać cheaty do minecraft'a to tak jak mody - w javie - poszukaj poradników, są na forum.

//Lepiej zabierz się za programowanie tzw. pożyteczne czyli pisz funkcjonalne i pomysłowe program, a może któregoś dnia dojdziesz do tworzenia cheatów.

Wiesz Pomysłowe to ja moge pisać .. Tylko powiedz mi jaki np. xD
767b26711491d.png

Opublikowano

Cokolwiek, zawsze coś wpadnie ciekawego..

Możesz napisać program do całkowitej automatyzacji komputera :]

proste, a sprawia tyle przyjemności.. i oszczędzasz czas xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...