Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Własny priv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Naszła mnie chęć, żeby założyć priwka, niestety jestem absolutnie ciemny w tych sprawach (zakładanie dedyka,bazy MYSQL i cała reszta). Prosiłbym o podesłanie poradników dla zielonych, żebym mógł sobie krok po kroku wszystko od 0 przerobić. Oczywiście za pomoc lecą lajki.

Opublikowano

Trzymaj Spis:

http://www.mpcforum.pl/topic/508056-spis-poradnikow-tworzenie-prywatnych-serwerow/

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Mam jeszcze jeden problem, a nie chce zakładać nowych tematów. Mianowicie moglibyście mi podać różnice pomiędzy serwerami: Hamachi,No-Hamachi,Dedykowany ?

Opublikowano

@up , kolega jest zielony , a ty mu piszesz "hamachi to przez hamachi a no hamachi bez hamachi" ... tego to się można domyślić znając podstawy angielskiego

@topic

hamachi - gracze muszą być podpięci do Twoich sieci w programie hamachi , ponad to , Twój komputer i serwer na komputerze musi być włączony (aby inni mogli grać)

no hamachi - od hamachi różni się tym , że gracze NIE muszą być w sieci hamachi

dedyk - płatny , płacisz , a serwerownia stawia Ci serwer , który jest online 24 na dobę i nie musisz mieć włączonego komputera

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...