Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Battlefield 3 - pytanie (PREMIUM)

PUNlSHER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak mam klucz do wersji premium to muszę kupywać battlefield'a 3 czy mogę od razu premium ?

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Ale premka to bardzo dobra rzecz, jeżeli jeden dodatek kosztuje około 50 zł, a całość (w skład którego wchodzi jakieś 10 dodatków) 100 zł to na prawdę dobra sprawa ;)

Choć tak czy siak, wiadomo - wszystko wcześniej obmyślone przez dystrybutorów, tylko po to, by trzepać na tym kase :)

Opublikowano

Kupić możesz na originie za 170 zł ( 100% pewniak ), allegro - 100-140 zł ( 95% kluczy to fake, który blokują po tygodniu ) lub ultima.pl - 159zł ( 99% pewniak ).

Opublikowano

Ja kupiłem grę i premike na www.gram.pl dobra, zaufana strona.

Opublikowano

Ale premka to bardzo dobra rzecz, jeżeli jeden dodatek kosztuje około 50 zł, a całość (w skład którego wchodzi jakieś 10 dodatków) 100 zł to na prawdę dobra sprawa ;)

Choć tak czy siak, wiadomo - wszystko wcześniej obmyślone przez dystrybutorów, tylko po to, by trzepać na tym kase :)

Ale chłopie dowaliłeś HAHAHA jak się nie znasz to nie pisz bzdur "10 dodatków" HAHA:D

W premium jest bodajże 5 dodatków, czyli 5x50=250zł, a premium +/- 170zł(zależy jak i gdzie kupujesz), więc jak żadnego dodatku nie kupiłeś to masz +80zł + opcje z premium:)

Więc jak chciałeś kupić dodatki to opyl:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

@up. Taka mała rada, jak ktoś źle napiszę, to upomnij go, a nie od razu, go tak wyzywasz ;]

jemu raczej chodziło o takie dodatki, jak te nieśmiertelniki/ maskowania broni/ stroje itp. bynajmniej tak mi się wydaję

@do autora

Możesz kupić premium i jeśli będziesz korzystał z zalet wszystkich dodatków, to tak, opłaca się, ale jeśli lubisz konkretny tryb, np CQ a reszty nie, to kupujesz tylko ten dodatek (max 2 dodatki opłaca się kupować, bo po 3 cena jest większa niż premium)

Ale oczywiście kupno samego premium nic ci nie da, jeśli nie masz podstawowej wersji gry

## od siebie polecę serwis kontagier.pl po wysłaniu pieniędzy, natychmiast przyszło powiadomienie, że kody już są na poczcie, miałem problem z jednym kodem, ale po napisaniu reklamacji, po ok 6-7 minutach dostałem odpowiedź z nowym kodem, także polecam

Opublikowano

Ale chłopie dowaliłeś HAHAHA jak się nie znasz to nie pisz bzdur "10 dodatków" HAHA:D

W premium jest bodajże 5 dodatków, czyli 5x50=250zł, a premium +/- 170zł(zależy jak i gdzie kupujesz), więc jak żadnego dodatku nie kupiłeś to masz +80zł + opcje z premium:)

Więc jak chciałeś kupić dodatki to opyl:)

Jeśli mówisz bodajżę to sam sie nie znasz ?.

Co do tematu to premium to najlepsze rozwiązanie, wszystko glancyśnie chociaż Premium to myslalem ze z 25% graczy bedzie miec a tu juz jakos 85-90% graczy ma premkę :D.

Premium kupiłem za chyba 154 zł na gram.pl w pudełku (ultra 100000000% pewniak.) i pułeczkę przyozdabia, premium kosztuje plus minus 160 zł a w skład tego wchodzi 5 dodatków (5x50=250zł, juz odliczmy tego karkanda bo beczycie to 200 zł) do tego mamy dostęp do dodatków tydzien przed ludzmi innej wiary ktorzy sa waleni w dupe i cisna do sklepow kupowac dodatki i tracą, mamy obierkę do kos (ACB 90) która chyba wygląda na to jest zbugowana bardziej niż zwykły nóż, czarne dogtagi, nowe wyzwania, nowe kamuflażę, bonusowe content dropy, double exp kazdego miesiaca, fajny wygląd profilu na b-logu no i inne takie duperele za które by było ok 300 zł więc i tak jest 2x taniej cieszcie się, na prawdę warto wydać ok 280 zł na bf3 + premium ;]. Już przestańcie zakładać durne tematy a na jakiejs fabryce kluczy czy tam allegro nie kupujcie kluczy bo ktoś wykradl te klucze, podrobil czy kupil taniej i maja zysk na takich frajerach jak Wy a potem blokują Wam konta czy usuwają premkę bo sie skapną że lewe i co zrobicie? NIC. , a originowi nie ufam w 1000% także nic tam nigdy nie kupię i Wam tez nie radze, bo drożej :P to chyba tyle w tym temacie.

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...