Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.1][Dedyk] BattleCraft [Survival][Gildie][Wojny][Rubiny] - Zapraszamy !

BattleCraft GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

19078990590246142961.png

79284576243552491136.png

73993288768581028769.png

Nazwa Serwera: Battle Craft

Numer IP: s21.mineserv.eu:2061

Ilość Slotów: 20 (będzie 50)

Typ Rozgrywki: Survival

White List: Wyłączona.

PVP: Włączone, poza spawnem.

Nether: Włączony.

Opublikowano

Serdecznie nie polecam, administrator banuje za to, ze sie zabija graczy, choc maja takie same przedmioty - wymowka : ,,kill aura"

~Oskar

~Scarl

~Dasoruk

Jeżeli Ci w czymś pomogłem to proszę odwdzięcz się mi "Lubię to!"

Opublikowano

Serdecznie nie polecam, administrator banuje za to, ze sie zabija graczy, choc maja takie same przedmioty - wymowka : ,,kill aura"

~Oskar

~Scarl

~Dasoruk

Scarl miał Fly Hack.

Jakiegoś tam gościa zbanowałem za Kill Aure, to byłeś ty.

Dodatkowo jakiś kolega na chacie napisał żebym Cię odbanował, powiedziałeś że wyłączyć cheaty :)

Coś jeszcze ?

Opublikowano

lol miałem diaxowe eq i dostałem bana z x-ray jak (chyba)nie ma na 1.3.1

NIe udawaj głupiego, bo wiadomo że jest i zawsze wychodzi w bardzo szybkim tempie - hack, po up wersji. Co do serwera ok, nie mam zarzutów. Admini czasami się rzucają bez powodu, ale nie dostałem jeszcze bana za free, wiec nie wiem ock niektórym użytkownikom tego forum. Serwer 6/10. Pozdrawiam.

Opublikowano

79284576243552491136.png

Taaa... "gdzie liczą się tylko i wyłącznie pieniądze" i na wejściu diamentowe EQ za VIP'a i TP do graczy. Wolne żarty. Ten serwer niczym się nie różni od reszty. No ok może tym że jest wyjątkowo beznadziejny, gdyż na spawnie nie ma praktycznie nic wybudowane oprócz tabliczek z info o VIPie, ani miasta ani nic. Admin się nie namęczył...

KASZNA! 0/10 pkt

Opublikowano

[/center]

Taaa... "gdzie liczą się tylko i wyłącznie pieniądze" i na wejściu diamentowe EQ za VIP'a i TP do graczy. Wolne żarty. Ten serwer niczym się nie różni od reszty. No ok może tym że jest wyjątkowo beznadziejny, gdyż na spawnie nie ma praktycznie nic wybudowane oprócz tabliczek z info o VIPie, ani miasta ani nic. Admin się nie namęczył...

KASZNA! 0/10 pkt

Możesz mi powiedzieć co ty pieprzysz za bzdury ? :)

VIP może się teleportować do graczy tylko i wyłącznie za ich zgodą, trzeba to potwierdzić komendą.

Powiedz mi, co ty chcesz budować na Survivalu ? Jest zbudowany ładny spawn, regulamin i tabliczki informacyjne.

Jakie diamentowe EQ ? VIP może dostać Diax Zbroje + Złote narzędzia a jeśli będzie zabijał nowych graczy zostanie zbanowany.

Administracja się nie namęczyła ? Autorskie pluginy to z neta niby ściągnięte ? Wolne żarty ...

Właśnie wyeliminowaliśmy bugi, naprawiliśmy problem z lagami oraz zabezpieczyliśmy serwer przez Cheaterami.

Dla tego był rano wyłączony.

Serdecznie Zapraszamy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...