Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opinie] FunPack HD + Witaj HD - 10 Mb/s

ThePerzot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś zadzwonił do mnie konsultant Orange i zaproponował mi ich usługi. No nie powiem, są bardzo kuszące :)

Zastanawiam się na FunPackiem HD + Witaj HD 10Mb/s. Macie jakieś opinie na temat tego pakietu (chodzi głównie o internet).

Czy rzeczywiście wszystko jest tak kolorowo ? Jak z prędkościami ? Czy rzeczywiście neostrada wyciśnie te 10 Mb's ?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Ja mam funpacka HD z pakietem TV Świat HD i neo 6Mb/s.

Telewizja - jedno wielkie gówno, czasami nie można niczego obejrzeć, bo co 3-5min. obraz się zacina i trzeba znów przełączać na dany kanał. Jak się ogląda dłużej to dekoder tak zamula, że jak wybierzesz coś na pilocie to czekasz 2minuty, zanim coś wykona.

Internet - 6Mb/s, pierwszy tydzień był obfity - prędkość ściągania była taka jak na internet 6Mb czyli w granicach 700-800kb/s. Natomiast później prędkość zmalała, i ściąga po 100-200kb/s a na speedtest.com mam nadal 6Mb/s.

Telefon - minusem telefonu jest to, że duże koszta są za połączenia z komórkami ;)

Ogółem - nie polecam.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Wypowiem się co do internetu boty le mogę pomóc.

Mam 6mb/s z Neo juz od roku i do tej pory chodzi bardziej niż zajebiście bo ściąga się tak jak powinno czyli 700-800 kb/s a na lepszych serverach typu steam,origin dochodzi do 1100 :) Także internet z Neo jak najbardziej polecany.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Ja mam Funpack HD + Telewizja+ Telefon+ 10mb's

Powiem tak Internet mam 10 mb's jest ok wszystko ogólnie działa nie ma resetów neta co kiedyś miałem z Netia. Wszystko pięknie działa

Telewizja powiem tak jest to poprostu oszustwo. Otóż dzwoniłem na infolinie i rozmawiałem z Panią ,która powiedziała i zapewniała ,że będzie u mnie telewizja. Zamontowałem telewizje i d*** nie ma sygnału , zadzwoniłem drugi raz na infolinie z problemem ,że nie ma u mnie sygnału no to przysłali technika i powiedział ,że u mnie nie będzie sygnału bo zakłóca pole magnetyczne no i nie będzie. A jest to chamstwo bo na początku ta pani przysłała techników i zapewniali ,że będzie kur*** nie ma. Straciłem na tą telewizje cały miesiąc i zrezygnowałem z telewizji

Z telefonem było w porządku zamontował technik i wszystko działa.

2uiyzh2.png
Opublikowano

Mam tylko internet z neostrady (czyt. orange)

6mb/s, sciąga po 780 kb/s max. Więc internet polecam w 100%, nie wiem jak jest z innymi rzeczami.

skpUo.png

Opublikowano

Ja mam w prawdzie tylko 1Mb/s ale już za miesiąc będzie 6Mb/s ale jeśli chodzi o stabilność to powiem tak dopuki sam nie kupiłem routera na własną rękę była masakra zwiechy resał się nie było neta... i wgl ale jak się okazało to wina tego dziadowego modemu ZTE.....

Prędkość u mnie zawsze ta sama także internet mogę polecić :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Coder .. Neo czasem nie idzie po kablu -.^?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

@UP

No po kablu a ktoś mówił o bezprzewodowym ??? Myślisz że do tego po kablu nie potrzeba modemu xD xD no chyba że ktoś ma wbydowany w kompie ja nie miałem..

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Czekam na dalsze opinie :)

r718w5.png

Opublikowano

Odświeżam. W tej chwili mam internet radiowy 2 Mb/s i kurwica mnie z nim bierze :/ 2 raz w gówno nie chce się wpakować. Czekam na opinie

r718w5.png

Opublikowano

ja mam 6mb orange (czyli tepsa ; )) ) i śmiga ślicznie

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Ok co do gwarantowanej prędkości mnie przekonaliście ale teraz kwesta awaryjności. No właśnie, jak to jest z tym ? Tak średnio w tygodniu ile godzin nie ma neta ?

r718w5.png

Opublikowano

nie polecam orange gdy sie polaczylo . Same problemy mialem, zerwalem umowe zaplacilem 900zł, a teraz ciesze sie 20mb/s neti. Zawsze mam 2mb/s down + 1mb/s up. Płacę 100zł i jest wszystko OK. POLECAM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...