Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opuszczenie rozgrywki.

charlie120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie czy w trakcie rozgrywającej się gry można z niej wyjść? Czy za to jest ban ? Ponieważ ostatnio graliśmy 2h aż mi się znudziło i przerwałem ją wyłączając smita menadzerem zadań :P

IDcncno.png

Opublikowano

Za opuszczenie gry dostajesz blokadę na wszelką rozgrywkę od 10 do 30 min za dezercję.

Ale jeżeli któryś z graczy Cię zreportuję to na forum smite wytaczają wobec Cb jakieś głosowanie, gdzie gracze mają dojść do wniosku czy powinieneś zostać nagrodzony banem więc radze uważać, poza tym 2h gry.. ile byś za to doświadczenia dostał! :P

Opublikowano

Witam mam takie pytanie czy w trakcie rozgrywającej się gry można z niej wyjść? Czy za to jest ban ? Ponieważ ostatnio graliśmy 2h aż mi się znudziło i przerwałem ją wyłączając smita menadzerem zadań :P

Jesli wyszedles 1 czy tam 2 raz napewno ci nic nie zrobia chyba ze co 2 mecz wychodzisz albo specjalnie idziesz i dajesz sie zabic W innych przypadkach to tylko za cheaty mozna dostac bana :P

Opublikowano

Za opuszczenie gry dostajesz blokadę na wszelką rozgrywkę od 10 do 30 min za dezercję.

Ale jeżeli któryś z graczy Cię zreportuję to na forum smite wytaczają wobec Cb jakieś głosowanie, gdzie gracze mają dojść do wniosku czy powinieneś zostać nagrodzony banem więc radze uważać, poza tym 2h gry.. ile byś za to doświadczenia dostał! :P

Ja jak kiedyś wyszedłem z gry to nie dostałem żadnej blokady za dezercje.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja jak kiedyś wyszedłem z gry to nie dostałem żadnej blokady za dezercje.

Ponieważ nikt nie wysłał raportu.... Aktualnie nawet gdy czekasz na match i nie zdążysz kliknąć akcept dostaje się karę .... bynajmniej ja tak mam ;p

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

No jak już naprawdę trzeba wyjść bo x albo z, to ja wyłączam grę, przepraszam na chacie, proszę o zrozumienie i wychodzę

Opublikowano

Tak bywa, niektórzy niestety muszą wyjść i dostają za to kare, a inni wychodzą bo mają słabe statystyki, i przez takich niewinni są karani.

Cóż... tak bywa ;).

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Zawsze jak ktoś wyjdzie przez słabe statystyki report :D

Zresztą wyjdziesz raz czy dwa nic się nie stanie, musisz wychodzić naprawdę często.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie ma za to bana po prostu nie zdziw sie ze jak wejdziesz do gry to bedziesz mial status deserter na najwyzej 30minut i grac nie bedzie mozna a tak to potem mozna grac dalej normalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...