Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Switchbot v1.7 by RealFreak

MasterLW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem , gdy używam Switchbot v1.7 by RealFreak , bony się nie zmieniają i pisze taki błąd "Nie można zmienić bonusu w tym przedmiocie" . Mam włączony sklep , gdzie mogę kupić zmiane bonusu .Nie wiem co mam zrobić ;/ Proszę o pomoc. Dziękuje ;)

Opublikowano

Witam. Mam problem , gdy używam Switchbot v1.7 by RealFreak , bony się nie zmieniają i pisze taki błąd "Nie można zmienić bonusu w tym przedmiocie" . Mam włączony sklep , gdzie mogę kupić zmiane bonusu .Nie wiem co mam zrobić ;/ Proszę o pomoc. Dziękuje ;)

Grasz na serwerze gdzie są zmienione ID zmianek ? Czy to jakiś serwer gdzie działają normalnie tego typu boty ?

Opublikowano

Nie wiem . Gram na EliteMT2

To czemu nie zmieniasz na modzie ? Normalnie działa. Zresztą ma wbudowany zmieniacz od RealFreak'a, który działa prawidłowo. Próbowałeś na modzie zmieniać ?

Opublikowano

No tak wpisywalem bony i wartosc i wciskalem start i "Nie można zmienić bonusu w tym przedmiocie".

Opublikowano

Mógłby ktoś pomóc ?

Czytanie regulaminów się kłania. Temat można odświeżyć raz na 24h.

Dobra dzięki za pomoc już działa . ;)

Skor już działa to Zamykam

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...