Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pójdzie lol ?

Taxior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System operacyjny: Microsoft Windows 7 Home Premium

Procesor: Intel? Core? i3 CPU m 370 @ 2.40GHz

RAM:2930 MB

Karta graficzna : Intel? HD Graphics

Na jakich ustawieniach i ile fps ?

Opublikowano

Pojść pojdzie, na ultra moze byc problem z fps ale na srednich powinno byc ok 40-65 fps.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Gra ci pojsc pojdzie napewno ale ja sie moze podepne do tematu zeby nie zkladac nowego

Mam takie pytanie mam komputer o naprawde dobrych parametrach

Procek : intel core i7 2600k

Ram; 12 Gb taktowanie 1.6

Karta graficzna Geforce GTX 460 1GB

a zasze mam 60 fps ni to spada ni to wzrasta komputer jest czyszcony etc fizycznie i w systemie

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

dobrze ale chcial;bym wiedziec w czym jest problem np moj kolega ma 80 fps ale mi gra chodzi plynniej moze to jest problem w pokazywaniu ilosci moich fps

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Legenda
Opublikowano

Chcesz mieć fps'y to se wyłącz synchronizacje pionową. Będziesz miał miliard fpsów i lagi. Na chuj Ci wiećej fpsów niż 60 skoro na 60 nie czuć/widać lagów?

Opublikowano

Przeczytaj najpierw pajacu co kurwa napisalem i dopiero odpisz na moj post Ja niepotrzebuje wiecej fps ja porpstu musze wiedziec dlaczego mam only 60 skoro moj PC jest lepszy niz innych ktorzy rowniez maja 60 fps..

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Przeczytaj najpierw pajacu co kurwa napisalem i dopiero odpisz na moj post Ja niepotrzebuje wiecej fps ja porpstu musze wiedziec dlaczego mam only 60 skoro moj PC jest lepszy niz innych ktorzy rowniez maja 60 fps..

Take it easy, może to wina ustawień, może czegoś innego po co od razu te nerwy.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Gra pójdzie na low / a bit medium, a fps'ów nie można określic, 50-60.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Przecież Ci napisał, żebyś wyłączył synchronizację pionową. Pokazuje Ci 60 bo tyle właśnie masz. Wyłączysz synchronizację, to będziesz mieć więcej, ale po co?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Katy zintegrowane intela są koszmarne. W moim przypadku jakaś pro karta zintegrowana intela ma niby te 800( coś ) mb ramu. Co Ci to da jak i tak na SUPER SUPER LOW mam 21 fpsów. To jest śmieszne ?

Parametry mam podobne. Do tych co są w temacie. Mam jakąs HD Intel Graphic. I jajo idzie . Ale możliwe, że masz lepszą niż moja bo intel nazywa karty tak samo :)

Opublikowano

Można sobie nastawić ile ma być klatek na sekundę, jest pare ustawień i warto je zobaczyć. Można przestawić o ile oczywiście komp uciągnie :P

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Pójdzie sam grałem na takim sprzęcie i miałem zintegrowaną kartę graficzną tyle że tamta miała oj 128 MB ;D i nawet chodziło. O_O

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Gra ci pojsc pojdzie napewno ale ja sie moze podepne do tematu zeby nie zkladac nowego

Mam takie pytanie mam komputer o naprawde dobrych parametrach

Procek : intel core i7 2600k

Ram; 12 Gb taktowanie 1.6

Karta graficzna Geforce GTX 460 1GB

a zasze mam 60 fps ni to spada ni to wzrasta komputer jest czyszcony etc fizycznie i w systemie

Musisz wyłączyć synchronizację pionową w nvidi i stawić w LoLu żeby nie czekało na nią i max fps. Ja gram w LoLa na 120-130 fps ale nie czuję różnicy między 60 fps.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...