Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wgrać pluginy na serwer hamachi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może mi ktos pomóc jak wgrać pluginy na serwer hamachi? Czytałem że trzeba wżucić do folderu plugins, ale takiego nie mam:( Dodam że serwa robiłem z minecraft.net

Opublikowano

Musisz mieć bukkita, możesz go ściągnąć z bukkit.org, na tym z minecraft.net nie można dodawać pluginów.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Można Dodać Pluginy... Tylko Trzeba Wiedzieć Jak...

Na tym z minecraft.net? Nie wydaje mi się.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Pobierz Bukkit'a z tego linku:

http://cbukk.it/craftbukkit.jar

Następnie uruchom serwer, folder plugins sam się utworzy, tam już możesz wrzucać pluginy

Opublikowano

napisz sobie na google pliki serwerowe 1.2.5 pobierz i tam masz taki folder plugins tylko odpalisz serwa na 5 sekund i pokaza ci sie foldery :-)

Opublikowano

a moge dodac pluginy na wersje 1.3? Bo już stwożyłem swoją mape na tej wersji i chciałbym na niej grac dalej. Aha, jak uruchomić serwer bukkit? ściągnołem wersje 1.3 i kliknołem na ten plik i mi się wypakowały pliki serwerowe na bukkit, ale przy wypakowywaniu nic mi sie nie pokazało:( - po prostu się wypakowały. Słyszałem że trzeba jakis start na serwer bukkit, wiecie skąd go wziąć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...