Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Istnieje w danej chwili darmowy, działający bot do silkroad-r? Z tego co wiem ibot i agbot w danej chwili są zawieszone. Macie jakieś typy?

Jeśli pomogłem, podziękuj =]
Opublikowano

tomasz aleś sie rozpisał daje linka do tutka sory ale to inne forum, kurcze tylko umnie z angielskim cienko mógłby ktos to po polsku zrobic plis.,,,,,,,,,,,elitepvpers...........How to use iBot on SROR

bot tut.txt

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ibot dziala... lata mi co dziennie na spocie.... i nie mam problemow z wywalaniem poprostu trzeba pomyslec i na spokojnie po usuwac kazdy blad ktory sie robi..... ja robilem wszystko metoda prob i bledow.... robilem go 2 dni.... az wkoncu doszedlem do takiego momentu ze nie dostalem ani razu jeszcze dc....

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

w komentach na stronce bota napisane jest ze tworca okradl wszystkie postacie na ktorych bylo nieco wiecej gotowki oraz lepszych itemow

niestety to byla cena jaka zaplacili uzytkownicy tego bota, to tez tlumaczy dlaczego od dluzszego czasu nie pojawila sie zadna aktualizacja dla bota

Opublikowano

sbot i mbot jedyne boty ktore sie oplaca uzywac :P

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam to jeszcze sroking działa na rusro ale czy ma jakieś ograniczenia to tego nie jestem w stanie stwierdzić.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

sbot i mbot jedyne boty ktore sie oplaca uzywac :P

boże na silkroadR mbot nie działa -.- tylko ibot , sbot i z tego co mi wiadomo to chyba jeszcze agbot

@edit nie ten post zacytowałem ... Przepraszam.

1373700515-U207193.jpg
Admin Cienia
Opublikowano

boże na silkroadR mbot nie działa -.- tylko ibot , sbot i z tego co mi wiadomo to chyba jeszcze agbot

Patrz jakie posty cytujesz bo strzeliłeś gafe.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...