Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC-Minicraft [RPG] [30SLOT] [ZABEZPIECZENIA] [1.3.1]

ImSexyGirl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny serwer lipny... Dlaczego? ;/:

- Na tabliczkach jest tak zwany ''matrix'' co na nieco słabszych komputerach laguje (z 40-50 fps mam aż 8),

- Nie wiem co z resztą, ale po prostu przez to wyszedłem z serwera, bo mnie to zdołowało, ale chwilka...

- Są warpy, to nie FreeBuild.

4/10

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Totalne dno.

Jak zwykle serwer zrobiony na zasadzie: "Założę serwa i będę adminem ! Ale fajnie !".

Od razu gdy wejdziemy widzimy kwadratowy domek z cegły 30x30 który robi za "spawna". Jakież to oryginalne... Ale poważnie, mój dwuletni brat robi lepsze budowle z klocków Lego.

Gracze to przeważnie dzieciaki w wieku od 7 do 12 lat, przynajmniej tak możemy stwierdzić po usłyszeniu ich słownictwa oraz ortografii.

Administracja... Pff, co tu dużo mówić ? Nie ważne czy masz jakiś problem, pytanie, czy skargę. Ich to nie obchodzi, ważne jest dla nich tylko żeby wziąść sobie TNT i rozwalić połowę mapy.

Na serwerze panuje zasada: "Nie podoba się ?! Wypie*dalać !". Poszedłeś poinformować adminów że zostałeś okradziony ?- PERM BAN NIEWDZIĘCZNY GNOJKU ! CIESZ SIĘ Z TEGO CO MASZ ALBO WON !

Oczywiście cuboid na połowę mapy więc jeśli chcesz wybudować dom przygotuj się do godzinnej wędrówki przed siebie, może po 60 minutach uda ci się odnaleźć miejsce bez cuba.

Do tego te kochane lagi. Nie ma to jak wejść do gry i czekać 5 minut aż mapa ci się załaduje, tylko po to aby oglądać jak chwile później wyrzuca cię z serwera.

Serwer polecam ludziom którzy lubią się denerwować oraz uwielbiają lagi. <3

Moja własna ocena serwera ? -5/10. -,-

Opublikowano

Matrix usunienty nie wiedzialem ze powoduje lagi. Czemu niby administracji nic nie obchodzi jest pomaga graczom. Niektórzy nie maja talentu do budowania wiec wiesz m.in dlatego szukamy budowniczych.

Aby gracze byli zadowoleni szukamy wiecej adminow wiec nie mow ze administracja sie nie stara. Nie robilismy serwa na odpierdol. Nasz hoster wlasnie optymalizuje procesor itp aby nie bylo lagow.

ZAPRASZAM

14alk4m.jpg
Opublikowano

@2x UP CO TY PIERDO**SZ ? 5 kratek od spawnu i nie ma cuboida wiec ? Moze ty jestes takim dzieckiem ze nie rozumiesz ?

I jaka zasada " Nie podoba sie WYPIER*ALAJ ! " co to ma być ! Administracja pomaga gracza , lagow nie ma , moze ty masz slaby komputer , przydziel wiecej ramu , wgraj optifine-a , itp . KUP NOWY INTERNET ! JAK NIC NIE POMOZE . Więc co ty klamiesz ?

Zapraszam na serwer . Wlace tak nie ma jak kolega wyzej napisal . Lagow nie ma , administracja pomocna .

Więc zapraszam na serwer ! Mozliwe ze zwiększymy sloty do 50 !!!

Opublikowano

Matrix usunienty nie wiedzialem ze powoduje lagi. Czemu niby administracji nic nie obchodzi jest pomaga graczom. Niektórzy nie maja talentu do budowania wiec wiesz m.in dlatego szukamy budowniczych.

Aby gracze byli zadowoleni szukamy wiecej adminow wiec nie mow ze administracja sie nie stara. Nie robilismy serwa na odpierdol. Nasz hoster wlasnie optymalizuje procesor itp aby nie bylo lagow.

ZAPRASZAM

Jeśli szukacie budowniczego ja sie zgłaszam :)

nick w grze: Szarek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...