Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Duzy problem w grach

Sobiech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz mam problem podczas ladowania systemu wyskakuja mi biale poziome paski i po chwili wyskakuje blu scrren 2 sec i sie zamyka po restarcie jest to samo kiedy odinstalowalem stery od ati to zaczelo dzialac wyskoczyl mi rowniez komunikat system win odzyskal sprawnosc po nieoczekiwanym zamknieciu.szczegoly ( BCCcode 160 BCP1 FFFFFA8003DD2010 BCP2 FFFFF8800306BD9C BCP3

0000000000000000 BCP4 0000000000000002 Os wersion 6_1_7601 service pack 1 product 256_1

dodam jeszcze ze grafa strasznie sie grzeje i przy graniu w gry system sie wiesza raz brak reakcji raz czarny obraz i po chwili restart

moj sprzet karta graficzna ati readon x1550 256 mb ram 2 gb gddr2 proc amd athlon 3800+ plyta GA-m56s-s3 zasilacz deer model dr-8400btx combined power 385w tymczasowo nie mam monitora uzywam telewizora z wejsciem s video do grafy a i dodam ze jak poruszam lekko grafa podczas ladowania systemu to paski zaczynaja mrugac robi sie ich wiecej albo znikaja.gdy posmarowalem pasta termo przewodzaca radiator to dziala normalnie ale bez sterow bo jak zainstaluje to sie wiesza komp i dupa gdy sie wiesza to na myszce pojawiaja sie jakies kolorowe paski i po chwili brak reakcji ;/ prosze o pomoc aa i czy byla by mozliwosc podlaczenie wiatraka od innej grafy do plyty glownej bo na grafie niemam wejscia wiatrak jest od asusa i tez jest marki asus Jestem w tym zielony i niewiem co zrobic

dlasobiecha.png

Jebana policja tylko przemoc i złość ziomków mnóstwo za więzienną krata grube wyroki chuj nie wiadomo za co pogrążyć sie

jest łatwo trudniej wydostać NIENAWIŚĆ BYŁA JEST I MUSI ZOSTAĆ !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...