Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sterowniki

KapitanSwir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Mam pewien problem z grą Saints Row The Third. Przy starcie gry wyskakuje mi zapytanie prze którego DirectX mam odpalić grę. Kiedy wybieram DirectX 10 | 11 (zalecane) mój ekran jest czarny ale słyszę dźwięk. Kiedy wybieram DirectX 9, gra działa ale za to strasznie mi się zacina. Posiadam system operacyjny Microsoft Windows 7 32bit, więc powinienem odpalać grę przez DirectX 11 ale jak już wcześniej wspomniałem jedyne co widzie po wyborze DX 11 to ciemność. Aby to naprawić postanowiłem zaktualizować stery do karty graficznej.i owszem to pomogło ale tylko do ponownego włączenia komputera. Bo gdy zaktualizowałem stery gra działała bez zarzutów lecz gdy wyłączyłem kompa i ponownie go włączyłem gra włączana przez DX 11 znowu nie wyświetla obrazu.

Specyfikacja kompa

Procek: AMD Athlon II X2 250 Processor 3.00 GHz

RAM: 4 Gb

Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTS 250 1Gb

System: Microsoft Windows 7 Home Premium 32bit

Proszę o szybką pomoc. Z góry dzięki i pozdrawiam ;) KapitanŚwir

1312975650-U377295.png

Sygna by

Pafio

Zbieram Plusy +

Opublikowano

Z tego co wiem to ta karta graficzna obsługuje tylko DirectX 10.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

PRZEPRASZAM !!! Pomyliło mi się i zamiast napisać DX 10 napisałem DX 11. Ale ściągniecie dx 10 tez nic nie daje bo w narzędziu diagnostycznym DirectX (dxdiag) dalej pisze ze mam 11.

1312975650-U377295.png

Sygna by

Pafio

Zbieram Plusy +

Opublikowano

Mi też piszę że mam DirectX 11 chociaż moja karta obsługuje tylko DirectX 9.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...