Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[bot]autoexp,Łowienieryb,speedhack,szybszy Atak I Więcej.

Gherrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol ...

oto skan instalki:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/07746c17c67e616b411c52ccf32a34d395f7b03ea0211588588733353edda0bf-1255360790

Przepraszam za double post =(

1377531174-U173186.png

Opublikowano
Dzięki ! od dawna szukałem takiego bota. Teraz expi mi na ezotach i mam sprawe moglbys napisac jak się czyści ten rejestr?

hahahhahaha

1 post ! xDD

Widać, że założyłeś nowe konto nupie !!!

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Merkon Dzięki za pomoc, skan dodałem do posta. Nie zakładałem żadnego nowego konta, jeżeli nie jesteś zainteresowany to po prostu nie ośmieszaj ludzi i samego siebie.

Opublikowano

key nie sciagac ojebali mi przez to noobchara na nim tylko 10kk

Moje GG: 9910120

==Metin2 My Life==

Firma Z Dedykacją Dla Parooofeek .

Opublikowano

Widzę że wiele osób mnie obraża nie mam korzyści z tego że napisałem tu ten temat, jak tak dalej będziecie mi pisać te komentarzy poprostu usune temat, proszę nie pisać głupich komentarzy o czymś jeżeli sie nie ma o tym pojecia i sie nawet tego nie sprawdziło. nie ma problemy post usuwam. temat do zamknięcia podziękujcie głupim kolegom którzy nie wiedzą a piszą...

Opublikowano

Panowie.

Oszust pierwsza klasa.

Jeszcze mu do perfekcji nieco brakuje.

Ale zobaczcie sami!!!

http://allegro.pl/item766318275_metin2_recovery_tool_kup_konto_na_metin2key_pl.html

Chodzi o plik

Który nazywa się....

serwer.exe

Brak słwo licze na 5

I Permanenta

Opublikowano

Server.exe no prze noob... nawet mu się nazwy nie chciało zmienic. I dopisac bylejakiej instrukcji. Nieno żal poprostu to jest keylogger który udostepnił cebula.

719311143.png

10939678_4_12.png

Pasjonat
Opublikowano

Zamknijcie temat bo bez sensu jest tutaj spamować. Ziomek wrzucił keylogga i git majonez. Nie ściągajcie, temat do kosza i ban dla user'a

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...