Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na makemmo.com problem z misjami

witek71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż jak w temacie mam problem z moją grą na makemmo.com (extremeracing.makemmo.com) problem dotyczy misij zrobiłem jedną misje dodałem zdjęcie itp. ale jak chcę ją wykonać to pisze skompletuj całą ekipe 0/0

no to klikam dodaj gracza i klikam na innegi gracza który też jest zarejestrowany w tej grze i automatycznie po kliknięciu na niego przeskakuje mi na jego profil a jak go dodać do misij? proszę o pomoc

PS. Nie napisałem tego tematu dla reklamy gry!!!

ok z tym sobie już poradziłem ale jest następny problem dodałem rozdział w budynki i stworzyłem nowy budynek ale jak zrobić żeby on coś produkował ze sklepu ustawiam w nim co ma zabierac dodawać itp i klikam w dodaj przedmiot i jest taki chudy biały pasek i niema tam żadnych przedmiotów mimo że w sklepie są tu daje screena:

http://imageshack.us...s/259/badm.jpg/

Szkoła jest jak więzienie.Aby się wydostać potrzebny jest klucz.

A tym kluczem jest WIEDZA.

Opublikowano

ok z tym sobie już poradziłem ale jest następny problem dodałem rozdział w budynki i stworzyłem nowy budynek ale jak zrobić żeby on coś produkował ze sklepu ustawiam w nim co ma zabierac dodawać itp i klikam w dodaj przedmiot i jest taki chudy biały pasek i niema tam żadnych przedmiotów mimo że w sklepie są tu daje screena:

http://imageshack.us/photo/my-images/259/badm.jpg/

Szkoła jest jak więzienie.Aby się wydostać potrzebny jest klucz.

A tym kluczem jest WIEDZA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...