Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie Bikini event

szym123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bikini event w tym roku już nie będzie. Nexon był zajęty łataniem WarRock'a po G1... Frmalnie będzie Bikini event, ale dopiero za rok ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nexon zawsze urządzał bikini event, więc za rok na pewno będzie

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Będzie, bo nexon zawsze organizuje tego Bikini Event, a źródło to Korański WarRock <_<

MAL

Opublikowano

Bikini event w tym roku już nie będzie. Nexon był zajęty łataniem WarRock'a po G1... Frmalnie będzie Bikini event, ale dopiero za rok ;)

Będzie, bo nezon zawsze organizuje tego Bikini Event, a źródło to Korański WarRock <_<

Jackie-chan-meme.jpg

Zdecyduj się w końcu, to będzie czy nie?

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Przeczytaj mój post potem swój i mój ...

@Edit.

A jeżeli nie zrozumiałeś to chodziło mi ,że za rok będzie, bo teraz już za późno

MAL

Opublikowano

Nie mam problemów w czytaniu ze zrozumieniem, ale widocznie masz problem z wysłowieniem się.

Właśnie, przeczytałem post mój i twój - wniosek, źle rozumiesz, bo temat dot. tego roku i tegorocznych eventów.

Napisałeś, że nie będzie, po czym kilka słów o źródłach w których napisałem że może jeszcze w tym roku nastąpi ten event, po czym ty dodałeś "będzie będzie".

Skoro mówisz najpierw że nie będzie, ja mówie że nie ma potwierdzenia że nie będzie, ty mówisz że będzie, to gdzie tu logika?

Jackie-chan-meme.jpg

x2

Opublikowano

a skąd masz taką wiedzę?

Nexon zawsze urządzał bikini event, więc za rok na pewno będzie

Ale to są potwiedzone informacje? Masz jakieś źródło? Czy po prostu tak z głowy? Jeśli tak to po co nabijasz posty, skoro nie wiadomo, może będzie?

Będzie, bo nexon zawsze organizuje tego Bikini Event, a źródło to Korański WarRock <_<

W 2 moich pierwszych postach wyraźnie piszę za rok, a w 3 poście odpowiadam, że źródłem tego jest WRK .. Dziecko to zrozumie ..

MAL

Opublikowano

No snajper się zachowuje jak 3 latek. Jak czytam te twoje posty snajper to się śmiać chcę człowiekowi. I jeszcze ten temat z weapon binderem god xD

A co do tematu zgadzam się z przedmówcą. Też grałem na koreanie i możemy być w 99% pewni że za rok.

Opublikowano

Ja zachowuje się jak trzylatek? Jak się rodzą take głupie fatdogi jak ty to naprawdę - aborcja w Polsce powinna być legalna.

Jakoś ty i jeden pajac macie problem z tym tematem. Nie chcesz - nie czytaj, temat ten nie jest skierowany do ciebie. Skoro on jest taki i siaki, to dlaczego ty go nie napisałeś? Jak widzisz kilkanaście osób nie miało pojęcia o nowych broniach dodanych do WR.

Szkoda mi takich ****** bo tylko nie mają miejsca na tym świecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...