Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kim Najlepiej iść w Jungle i jakie runy

zmora232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lee Sin. Szybka jungla, trafisz Q przy ganku to praktycznie pewny kill.

Runy:

Znaki pod AD lub Armor Pene (polecam pod AD, lee ma bardzo dobre early a dzięki temu jeszcze więcej nakurwiamy.)

Pieczęcie Armor

Glify pod m-resist per lvl (lub pod AD, zawsze to jakies 2,5 AD się wyciągnie)

Esencje AD.

Opublikowano

Jest dużo dobrych picków na jungle Shen / Nocturne / Naut / Shyvana, etc. nie ma w zasadzie najlepszego picka. Musisz sam sprawdzić kim będzie Ci się najwygodniej grało, a run Ci teraz nie podam, bo bym musiał wiedzieć na kogo.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Generalnie to był ten temat poruszany wielokrotnie. Wystarczy więc przewinąć stronę czy dwie.

Ale skoro już wątek mamy to:

Skoro pytasz o takie rzeczy należy wnioskować, że nie masz w junglowaniu doświadczenia.

Dlatego dla Ciebie odpowiedni nie będzie "najlepszy jungler" a raczej "najłatwiejszy".

Polecam tu Warwicka. Koniec kropka.

Jeśli nauczysz się nim junglować zmienisz go na: Udyra, Shaco, Olafa, Xina czy co tam chcesz.

Opublikowano

Polecam tak jak @up. Od niego zaczynałem się uczyć jungli.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

lee sin może na początku trudny do ogarnięcia ale łatwa i szybka jungla

- wytrzymały

- dobre cc

- wyrzut z ulta

- shield

runy pod ad i armor

Opublikowano

Ja polecam Nocturna. Po 6lvl nawet wardy nie uratują enemy team przed gankiem :D A co do run.. ja osobiście używam takich samych jak na postacie AD/AP, z tym że jeśli idę postacią ap do jungli (np. fiddle) wybieram runki pod AP, a jest to postać fizyczna (np. noc) pod AD.

Opublikowano

Najlepszy na jungle to MAster Yi jak zrobisz go pod AD to nawet skilli nie będziesz musiał używać :D

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Ja myślę że najlepszym junglerem jest postac bez many.Dlatego że nie musi robic blue buffa,oddając go midowi lub topowi.Dzięki czemu te dwie linie mają przewage nad przeciwnikiem ;) Lecz to tylko moje zdanie. :D

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

Jax :P OP ganki, niezła jungla. ;p Zaczynasz od wolvesów, ktoś z teamu bije ci te mniejsze, dodajesz na 1lvl E , stunujesz je wszystkie tracisz 0% hp. Polecam zacząć z tym itemem na lifesteala za 450golda, a nie armorem i potkami. Potem robisz blue i na 2lvl gankujesz mida gdzie bardzo często albo łapiesz killa albo przeciwnik jest zmuszony do flasha. Wracasz się w piękną junglę, niszczysz wraithy reda golemy gankujesz co trzeba and so on. :D W mid/late osobiście często backdooruje topa/bota, robię tak kilka razy i czasami niszcze wszystkie turrety na topie/bocie + inhibitor ^^ Ogólnie jungle ma dobrą, AoE stun jest git, ulti OP no i Q czyli free flash do przeciwnika/ucieczki ;3

Polecam combo do gankowania E->Q->W :P Po 6 lvl mozesz niezle turretdivować. xD

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Shaco ma też bardzo szybką jungle.

W late game nie jest najlepszy, ale jeśli chodzi o junglowanie to można nawet bez smite'a junglować.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Dla mnie najlepszy na jungle warwick. Przy ataku sie respi zrobisz pulla Blue i mozesz biegac ile chcesz z skillem Q

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...