Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Problemy z gra

BariCade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy odpalam gre laduje sie znika okienko i nic sie nie dzieje szukalem na forum ale odpowiedzi nie znalazlem czy mial ktos podobny problem i naprawil go prosze o pomoc. Z gory dziekuje

METIN2 dawno temu

Grymuar:

decybel

Opublikowano

sprobuje net.framework. a reinstal nie pomogl to tez robilem:) w tej chwili sciagam Net.Framework 4.0 poinformuje za kilka min o efektach

Wlasnie zainstalowalem net framework 4.0 nie działa dalej chyba ze trzeba jakos uruchomic ten program i go skonfigurowac.. Macie jeszcze jakies pomysly.?:)) uzywam mozilli ale na explorer tez nei dziala

METIN2 dawno temu

Grymuar:

decybel

Opublikowano

spelnia wymagania gralem wczesniej na tym kompie. Musialem zrobic format i neistety nie dziala. sterowniki wszystkie mam poinstalowane. A konto na komputerze jest 1 wiec jako tylko admin

METIN2 dawno temu

Grymuar:

decybel

Opublikowano

Uruchom przeglądarke jako admin. Ja też miałem jedno konto admina a nie mogłem zainstalować do póki nie włączyłem przeglądarki jako admin.

Opublikowano

gdy tak probuje wyswietla mi blad:" Błąd logowania. ograniczenie konta uzytkownika. Do molziwych przyczyn naleza: niedozwolone puste hasla, ograniczenie godzin logowania lub wymuszenie oraniczenia zasad. "

I w tym jest problem ze ja zadnego hasla nie ustalalem a zeby zalogowac sie jako admin trzeba podac.. Co radzicie?:P

METIN2 dawno temu

Grymuar:

decybel

Opublikowano

Wyłacz zapore systemowa i antywirusa, a jak to nie zadziała to zobacz w mendżerze zadań czy jakis plik dużo pamięci RAM zabiera jak tak to je powyłączaj.

Robię to co lubię, lubię to co chcę.

84564230168514981164.png

Opublikowano

tak jestem adminem konto bez hasla i jako jedyne na tym kompie. Co do anty to nie mam wlaczonego bo jeszcze na kompie nie mam jestem po formacie:P

METIN2 dawno temu

Grymuar:

decybel

Opublikowano

Sprubój napisać coś w polu hasło potem usunąć i naciśnij ok.

To jak na kompie nic nie ma to wgraj od początku windowsa i ustaw hasło. Ja miałem tak samo jak chciałem coś uruchomić an xp jako admin, dopiero jak zainstalowałem od nowa i ustawiłem hasło było ok.

Opublikowano

myslisz ze to moze pomoc? bo mam ustawione ze bfp4f dla wszystkich uzytkownikow na kompie.. nie wiem moze cos musze zainstalowac. z explorer tez sie nei da wlaczyc gry

METIN2 dawno temu

Grymuar:

decybel

Opublikowano

Ja też tak miałem że niby dla wszystkich i konto admina. Bez hasła nie da się. To jest najlepsze rozwiązanie. Format jest na wszystko :) . Jak nie chcesz formatować to sprubój usubąć dodatek do mozili.

Opublikowano

wtedy wogole juz mi sie gra nie chce wlaczyc bo chce aby pobrac ten dodatek i jak go juz instaluje to dalej to samo ;/

METIN2 dawno temu

Grymuar:

decybel

Opublikowano

O boże, skasuj folder Battlefield Play4free z Dokumentów (Moje dokumenty), skasuj wtyczkę Battlefield'a z twojej przeglądarki i na sam koniec kasujesz kompletnie grę z komputera (C/Program Files/EA Games/Battlefield Play4free. Powinno zaadziałać

Opublikowano

koles nie orgazmuj dobrze? "o boze" jak mam usunac z moich dokumentow skoro ona sie nawet nie uruchomi ? pomysl z raz;)) a kilka razy usuwalem to nic nie daje.. A jezeli nie rozumiesz to wogole w moich dokumentach nie mam battle bo skoro nie wlaczy sie to nie ma co sie zapisac tam

METIN2 dawno temu

Grymuar:

decybel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...