Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem techniczny

zaki9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Topic - na PL'u zablokowane jest uruchamianie 2+ metków. Może być w jednej chwili otwarty jeden client.

@down - oczywiście, że jest obejście ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Weteran
Opublikowano

Pierdoły gadacie.. Zablokuj hackshield'a i będzie mógł normalnie uruchamiać, a co do resetowania, pewnie komputer nie wytrzymuje zużycia zasobów i się wyłącza.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

@Topic - na PL'u zablokowane jest uruchamianie 2+ metków. Może być w jednej chwili otwarty jeden client.

Nie startuj tylko na moda, prosze...

Pierdoły gadacie.. Zablokuj hackshield'a i będzie mógł normalnie uruchamiać, a co do resetowania, pewnie komputer nie wytrzymuje zużycia zasobów i się wyłącza.

Nie trzeba blokować :>

Masz zainstalowny sp3? Czytalem wiele podobnych tematow na boardzie i to pomagało.

Opublikowano

A tam ! Głupoty gadacie , na Wbijaniu Skila na G BuenyCosty ( może kojarzycie z YT albo z Feniksa ) miałem włączonych 8 metinów i jakoś tego problemu nie miałem.

Problem tkwi w tym , że jak pierwszy raz po zainstalowaniu Windowsa i odpaleniu metka , wyskoczyło ci na pewno okienko i tam trzeba było kliknac zezwalaj na dostęp czy jakoś tak , ale tam trzeba było jeszcze zaznaczyć pewną opcję , której treści już nie pamiętam . Też tak na początku z metkiem miałem , i rozwiązałem ten problem właśnie w taki sposób.

Opublikowano

Albo czegoś nie rozumiem albo nwm. Jak nie można uruchamiać 2metków+ na pl'u? Ja jakoś cały czas na 3/4 jestem i bez obejść. Jak coś źle przeczytałem to sry ale jeszcze śpie :D

Opublikowano

czyli co ja mam zrobic bo juz nw

Wywala Ci bluescreen?

Jesli max xp to zainstaluj service pack3

Bo nie odpisałeś mi czy masz taki zainstalowany. W wiekszosci przypadkach to pomaga.

Opublikowano

Caly czas Ci pisze ze musisz posiadac SP3. Nie wiem, ignorujesz mnie czy co? Radź sobie sam. Szkoda nerwów.

http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board220-problemy-techniczne/board36-b%C5%82%C4%99dy-techniczne-i-bugi/board1272-archiwum/1837630-patch-i-reset-kompa/

Opublikowano

mam serwis 3

Pewny jestes? Kliknij prawym na Moj Komputer, wybierz wlaściwosci, i powinno pisać ,,Dodatek Service Pack 3''

Jesli masz to napisane to masz SP3 i już tobie raczej nie pomoge bo nie wiem jak..

Opublikowano

jednak serwis 2

Widzisz...

Pobierz to

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=25129

I zainstaluj. Poradzisz sobie. Komputera to Ci nie zepsuje.

Pomoże na 80% i wiecej.

Opublikowano

Jak Ci się komp resetuje to też wina procka bo nie wyrabia i unika spalenia... A do 2+ metków powinien wystarczyć SP3, ale o tym już Grosjean wspomniał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...