Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Podczas uderzania bronią

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem ponieważ gdy uderzam bronią nową którą wgrałem, dałem jej atak i zmieniłem nazwę to mnie wylogowuje co zrobić?

Opublikowano

Musisz rozpakowac locale_pl w pack clientowym , nastepnie rozpakowac w locale_pl item_proto i tam to zmienic. Na serwerze tak samo. Zapamietaj ID tego i zmien tak samo aby bylo tu i tu.

Opublikowano

Tak czy siak rozpakuj item proto clientowe aby wiedzieć jakie tam masz Type i Subtype chyba że nie chcesz to ustaw w serwerowym Type 1 (bron) i Subtype albo 0 (jednoręka) albo 3 ( dwuręka)

Opublikowano

Tak czy siak rozpakuj item proto clientowe aby wiedzieć jakie tam masz Type i Subtype chyba że nie chcesz to ustaw w serwerowym Type 1 (bron) i Subtype albo 0 (jednoręka) albo 3 ( dwuręka)

Bzdura, kiedyś miałem różne type/subtype i jakoś mnie nie logało.

No chyba, że te nowe gejmy mają takie pro elo funkcje przeciw-cziterskie, to propsy.

Opublikowano

Może to też być wina zbyt dużej szybkości ataku ale nie jestem pewien . Od dawna w tym już nie siedzę i choy wie co tu się pozmieniało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...