Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwanie Konta o2.pl (PILNE)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli dajmy na to jezeli nabyłem konto z ta poczta (jako loginem) to nie mam zadnej mozliwosci zabezpieczenia tego konta bo wkoncu mozna je bez problemu odzyskać... (nie kupywałem tego przez Allegro wiec lipa)

Opublikowano

nawet jesli sie wyśle do nich maila jakiegos z prośbą o to?? Cholera co za beznadziejna poczta kto to widział zeby nie mozna było ingerowac w usuwanie wlasnego konta mail..

Dajmy na to ze ktos ma podejrzenia ze ktos mu sie włamuje na konto pocztowe i co wtedy?...

Opublikowano

Żeby nie zakładać już kolejnego zbędnego zreszta tematu to zapytam was tu o rade. A wiec niedawno dokonałem wymiany (kont World of Tanks) z pewnym uzytkownikiem ktory wystawił swoje ogłoszenie o zamianie na Tablica.pl , cała wymiana miała miejsce wyłacznie za posrednictwem GaduGadu (bez żadnego Allegro itp.) wszystko przebiegło ok tylko jeśli ja powiedzmy strace pewnego dnia dostep do swojego konta to co radzicie (iść z tym na Policje?) dodam ze w garazu znajduje sie czołg LOWE do kupienia wylacznie za pieniadze i wart ponad 200zł .

PS; to konto zostało założone wlasnie na tym beznadziejnym mailu o ktorym wyzej mowa "o2.pl"

Czekam na jakies sensowne rady w sprawie powyższej sytuacji POZDRAWIAM

Opublikowano

luknij na ta pocztę (o2) wyczytałem gdzies ze mozna ja odzyskac bez problemu.. i obawiam sie sytuacji w ktorej ja sie mecze przez pewien czas na koncie po czym on je poprostu zwija a ja zostaje z niczym ...

Opublikowano
w garazu znajduje sie czołg LOWE

Dzwonię po policję, jak można czołg w garażu trzymać?

Nie da się go usunąć, hasła nie możesz zmienić?

21bps1.png

Reklama.

Opublikowano

Jasne ze moge zmienic tylko chce wiedziec co w sytuacji kiedy on odzyska to konto (nawet nie koniecznie on ogulnie jesli strace konto) to traktować to jako kradzież ? Kolega tam wyżej napisał ze policja nie pomoże ok wiec co mam odrazu dac sobie spokoj w razie czego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...