Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

08.08.2012 nowa mapka

im2low

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś jeżeli ktoś by nie wiedział bo konserwacji ma wejść nowa mapa Day One. To będzie takie przerobione Marien. Będzie nowy zombiak na tej mapce i event zombie na zabijanie tegoż właśnie pana.

WarRockDay1SurvivalMap.png

Tutaj filmik z mapki -

Będzie nowa broń 9K32-Strela-2.jpg

Jeżeli chodzi o nagrody za event to nie wiem.

Zapomniałem- Będzie nowy strój Veronica.

Opublikowano

Wczoraj się bawiłem na weapon binderze i właśnie ona mnie zaciekawiła. Co za zbieg okoliczności że akurat ją wprowadzili.

Czekam aż wprowadzą ok.30-35 broni których aktualnie nie ma w grze a powinny być.

Wie ktoś może jak zgłosić im propozycję? Albo zrobić jakąś ankietę tam na forum Nexona, bo chciałbym aby wprowadzili tryby:

Only sniper rifle

Only 2nd slot

No mines/nades

Only shotguns

Opublikowano

Super ^^ A ja akurat wiem jak wejść na samolot na tej mapce ^^ Lub po ziemię. Like za info. A ta strela ma coś dziwne ceny ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@3up jak kupujesz to masz do rozwinięcia 30d - X nx to może być tak, że rozwijasz i będziesz miał kilka ofert na różną ilość dni jak i różne ceny jak to było kieeeedyś za g1 w IS

Opublikowano

fk i z kad teraz mam wziasc tyle miejsca w eq na te package powinni dac nielimitowane miejsce w eq -.-

i adrenalina za 300 count to jakis zart

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...