Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mała liczba polskich graczy

podc4st

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się dzieje z polakami? W grze od ostatnich miesięcy ani jednego polaka nie spotkałem? Piszcie pod tym tematem najlepiej swoje skype jak macie albo na pw i się zmówimy i pogramy bo nudno w tej grze samemu...

Opublikowano

Oj tam, ja co wbicie do gry mam paru dostępnych kumpli z Polski ^_^

mpcforum.pl/topic/684054-zapisy-na-wspln-gr/

Tutaj masz podane nicki itp. Spójż tam :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja chętnie pojeżdże z Tobą ... :D

Nick w grze: Cyborgo

LvL: 50 :D

Pisz na PW lub w grze :)

" Jak się nie ma co się lubi ... to się kradnie co popadnie :D "

Opublikowano

Moim zdanie ludzie z Polski nie mają sensu grać jak Gra się sypie nie dość ,że są bugi czatu nie ma teraz nawet 1lv może pokonać 50lv (Ale nie mnie :D)

Opublikowano

No i dobrze, że lv 1 może 50 pokonać o to chodzi, że lv znaczenia nie ma, a co do polaków to jak ja gram to nie narzekam bo ciągle widzę teraz nawet z koordynatorem społeczności grałem ^^

Opublikowano

Szczeze Panowie/Panie? Odpowiedz jest prosta moim skromnym zdaniem polakow jest o wiele mniej... Odpowiedz dlaczego? Znam to z wlasnej autopsji. Kiedy wyszedl caly ten treasure hack, wszystko stalo sie zbyt nudne :P Wszystkie najlepsze czesci zdobyte w nie caly tydzien + max kasy i zajete wszystkie miejsca w garazu. Wiem wiem moglem grac uczciwie, ale znacie to paskudne uczucie... "ciekawosc" i baam! Jesli ktos bedzie to czytal, to naprawde polecam nie uzywac TH NIE PSUJCIE SOBIE GRY!

94go1x.jpg
Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać,ale to wszystkiemu jest winny czat bo go nie ma tyle miesięcy no i do tego zrobiło się nudno i brak nowych rozrywek/map w wyniku czego osoby wyludniły się z tej gry.Myślę,że jak wejdą nowości które zapowiadali i zapowiadają ciągle przez kilka pięknych miesięcy (rok,dwa...a nawet więcej) jak naprawdę wejdą w życie gry :P i w końcu naprawią czat wtedy napewno pojawi się spowrotem większa ilość osób,a tym czasem jest jak jest.

Opublikowano

Całkowicie zgodze się z Tigerxy'em, to wina chatu. Teraz by poznać polaka trzeba zobaczyć, czy ma polski nick, lub zagadać w poczekalni imprezy. Nie ma totalnie kontaktu między graczami.

Trzeba mieć full znajomych by grać zawsze z jakimś polakiem[ja mam ponad 50 i nie narzekam ^^]

No, ale jak był chat, to co na jego weszłem, to była kłutnia, wszyscy klnęli, w końcu to polacy :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

2x Up

Wiadomo że przez czat się sypie ale co poradzisz.EA dupy nie ruszy,albo nie potrafią naprawić - ja nie wiem.Być może boją się że zaatakuje ich znowu ten "spamer".Znając ich nic nie wiadomo.Znamy przypadek kanionów...... -.- żal - gadali że mają ukończone i wprowadzą a tu dupa i nie ma.Z czatem też w h*** robią bo na forum NeedForSpeed pisało że pracują nad nowym systemem czatu i wprowadzą go przed wakacjami.Teraz to czekamy na ten Drag - mam nadzieje że przynajmniej to wprowadzą.Co jak co ale ten NFS to maszynka do robienia kasy z graczy,a takich dzieciach co ładują w to hajs zarabiają masę kasy,dlatego nie chce im się robić czegoś poważniejszego.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Całkowicie zgodze się z Tigerxy'em, to wina chatu. Teraz by poznać polaka trzeba zobaczyć, czy ma polski nick, lub zagadać w poczekalni imprezy. Nie ma totalnie kontaktu między graczami.

Trzeba mieć full znajomych by grać zawsze z jakimś polakiem[ja mam ponad 50 i nie narzekam ^^]

No, ale jak był chat, to co na jego weszłem, to była kłutnia, wszyscy klnęli, w końcu to polacy :D

też popieram grę bez cheatów , w moim przypadku pewnie nikt by nie wiedział że jestem polakiem bo zrobiłem nick "MUSKOVV" ;dd

HB5fLf7.png

Opublikowano

Widocznie słabo szukasz, ja codziennie widzę kilku Polaków w tej grze z którymi można pograć

vachievement.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...