Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Nie wczytuje rajdu

____

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam pewien problem. Od czasu do czasu w nfs jak laduje rajd to przy wczytywaniu nie wlacza rajdu dalej leci wczytywanie i muzyka ... jest jakis sposob na to aby to usunac? niekiedy trwa wczytywanie 5sec a nie kiedy 40sec ... a prawie co 5rajd to nie chce wczytac ...

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

To wina twojego łącza.Czasem łapie laga i długo wczytuje.Masz niestabilne połączenie i tak się dzieje a do tego serwery czasem są przeciążone i są takie problemy.Możesz wyłączyć antuwira i zaporę.Pobierz program do stabilizacji łącza.Odpal grę przez gamebooster.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

tez nieraz tak mam, ale jak poczekasz troche to sie załaduje. a to raczej od neta nie jest bo ja mam 6 mb/s i ten problem mam z 2-3 razy dziennie ;)

Age is just a number :)

Opublikowano

A podaj parametry komputera. Tez mam czasami ten problem ale to przez komputer nie predkosc lacza.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Procesor AMD Dual Core 3.0GHz

System Windows 7 32-bit Ultimate

Ram 2GB

Grafika GeForge 8600 GT 1GB

Internet 2MB/s

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

normalnie powinno ci chodzic. tyle ze mi tez nieraz tak sie robi. a i z tego co wygooglowalem to kilka osob tez to ma ;)

Age is just a number :)

Opublikowano

Nie wczytuje się z nie twojej winy mam neta 16mb/s Intel core i3 2.3GHz 6GB RAM GeForce 610m 2GB.

Jak jest np. 3 kierowców w poczekalni to jest małe prawdopodobieństwo że ktoś spowolni grę ale jak jest np. 7 to szansa jest już duża.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...