Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]aktualizacja 8.0

0rbIT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W wargaming pisza że teraz moga kożystac gracze ze słabszymi komputerami i notebokami .To chya lepiej

Ale te 5531 mb do sciagniecia to sporo .I jeszcze przy mojej szybkości neta 2 mb.

pozdro.3 dni sciagania

sig2@502663720-0RbIT@eu@2@0@11111111111111@1111111111111@00101@pl@0.png
Opublikowano

W wargaming pisza że teraz moga kożystac gracze ze słabszymi komputerami i notebokami .To chya lepiej

Ale te 5531 mb do sciagniecia to sporo .I jeszcze przy mojej szybkości neta 2 mb.

pozdro.3 dni sciagania

Orbit ja mam 1 mb a zapier.... mi po 500-700 kb to 3 gb pobieram w 2 godzinki spokojnie a to ma 5,5 to z 4 godzinki :D a ty masz 2 mb ;d

Jeśli pomogłem daj +To nic nie kosztuje :D

banner.gif

Opublikowano

Mam nadzieje ze wraz z ta aktualizacja pojawi sie grafika bardzo niska. Dodatkowo z ta aktualizacja zostanie dodane drugie drzewko rosyjskich niszczycieli oraz czolg matilda black prince.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

dla mnie najlepsza bajką tego patcha jest okienko statystyk po bitwie w którym widać za co ile dostałes kredytów np: za wykrycia 500 za dmg 13k za spotowane kille 3k itp itd do tego będzie widoczne ile dokładnie zadałeś dmg w bitwie bedzie opcja przejscia na kolejny czołg do zbicia gwiazdki i staty same nie znikaja po ilus sekundach tylko ty musisz wylaczyc a jak chcesz po bitwie w garazu mozesz ogladac te statsy ile ci sie podoba. bardzo dobra rzecz <3

Opublikowano

Mam nadzieje ze wraz z ta aktualizacja pojawi sie grafika bardzo niska. Dodatkowo z ta aktualizacja zostanie dodane drugie drzewko rosyjskich niszczycieli oraz czolg matilda black prince.

Na pewno? Gdzie znalazłeś takie informacje? Bo mam nadzieję, że to prawda :D
Opublikowano

Moje informacje zawsze są prawdziwe. Skąd? Po prostu umiem korzystać z internetu. Co do tej grafiki tylko nie jestem pewien bo mam slabego kompa i tak mysle.

Opublikowano

Widzę teraz już, trzeba kliknąć "W rozwoju", taka podpowiedź dla tych mniej ogarniętych od Ravonera :P.

Graczom ze słabszym sprzętem będzie gra chodziła płynniej, lecz czy też będą mogli podziwiać te nowe efekty: światła, cienie, lustra wody?

Opublikowano

Zmieniają chłopaki engine więc wyjdzie to na plus wszystkim nawet tym ze słabszym PC. trzeba przyznac że stary silniczek był przesadzony i za duzo wymagał w stosunko do tego co nam dawał :) Na samej stronie WoTa mało znajdziecie informacji odnośnie nowego patcha... Nie potrafię spoilerować jak mi ktoś napisze jak dam + jak zaspojleruje jakiś admin będę wdzięczny również +

88666542.jpg

17450260.jpg

42318500.jpg

Opublikowano

Spoiler robisz tak

treść [ spoiler]

W wolne miejsce przy ostatnim spoilerze wprowadzasz znak / .

@Topic

Mi się podoba, tylko trzeba wiedzieć, że ta aktualizacja nie wyjdzie na pewno za miesiąc, a nawet 3.

Trzeba czekać :)

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Dziękuję ślicznie :) ospoilerowane. Ja myslę że możemy się spodziewać tej aktualizacji w okolicach września. Zdjęcia które wkleiłem pochodzą z beta serwera ZSRR :) skoro chłopaki to testują to niebawem pewnie się pojawi mało tego jeżeli przyjmiemy że piorun leci 100000x2 wolniej to można powiedzieć że z prędkością błyskawicy wprowadza nowy patch. Ja licze tylko że nowy engine naprawi błąd czerwonego ekranu sniper mode i wyłanczania się gry w trakcie dawania screen shoota bo męczy mnie to już tragicznie. Z niecierpliwością również wyczekuję Brytyjskiego drzewka technologicznego...

Opublikowano

Kurde zawsze na europejskim dodaja najwolniej :( . Zdjęcie nowego brytyjskiego czołgu matlda black prince. Chyba go kupie xD

1344420063-U649038.jpg

Opublikowano

Najbardziej chce tą fizyke :D będzie można spychać czołgi ale będzie ubaw xD .fajnie by było gdyby czołgi lekkie po rozpędzeniu się mogły przeskoczyć nad wrogim czołgiem xD xD

Edit:mam nadzieje że będzie test tej aktualizacji :D

xxx

Opublikowano

Testy to pewnie juz niedlugo beda jak filmik wstawili. Najlepiej bedzie zrzucac wrogow z mostu np. Mausem tak jak na filmie.

Opublikowano

Testy to pewnie juz niedlugo beda jak filmik wstawili. Najlepiej bedzie zrzucac wrogow z mostu np. Mausem tak jak na filmie.

Mam nadzieje że testy będą przed końcem wakacji :D

xxx

Opublikowano

Wydaje mi się że nie zrzucisz nikogo z mostu. Nie będzie żadnego spadania w dół czy tym podobnych tylko przepychanie tam gdzie sie da, jak na filmie maus go nie zepchal a zsunął do krawędzi

Opublikowano

Przynajmniej będzie się bardziej liczyć moc silnika, bo jak na razie to tylko przyśpieszenie i podjazd pod górkę

Co do aktualizacji, niezmiernie mi się podoba ^^

P.S. ta ruska beta - jest otwarta czy zamknięta?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Wydaje mi się że nie zrzucisz nikogo z mostu. Nie będzie żadnego spadania w dół czy tym podobnych tylko przepychanie tam gdzie sie da, jak na filmie maus go nie zepchal a zsunął do krawędzi

Jakiś czas temu był film poświęcony tylko fizyce i na nim był clip, gdzie IS-7 spadł ze zbocza zepchnięty i dachował. (mam nadzieję, że nie będzie można "zawiesić" się na dachu w razie sturlania się z górki xD)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...