Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Champ ] Kennen vs Jarvan IV

SpaWaczQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Kennen vs. Jarvan IV

Zależy mi na: Obrażenia ataku :)

Dodatkowe informacje: wiem , że Jarvan jest do zdecydowanie do jungli a kennen troche hybryda ale który z inch byłby lepszy 1 vs 1 co do obrażen od ataku ?

Cześć Tu SpaWcz , Jeśli To Czytasz I Nudzi Ci Się To Zaproś Mnie Do Gry League Of Legend's. Mój nick to : SpaWaczQ .

Na Forum Jestem Od Tego By Pomóc A Nie Bawić Się W Sweet Sygnatury .

Masz Jakieś Pytanie ? Pisz Na PW ! Bądź Na Skype Lub Gadu - Gadu Podanym Na Profilu .

To Tyle Trzymajcie Się :)

Opublikowano

Jarvan to bardziej tank, natomiast Kennen może grać na prawie każdej pozycji (Mid, top, ad carry) więc jak liczysz na duży dmg to bierz Kennena.

fantazjalogos.jpg

Opublikowano

Jarvan to bardziej tank, natomiast Kennen może grać na prawie każdej pozycji (Mid, top, ad carry) więc jak liczysz na duży dmg to bierz Kennena.

tutaj się zgodze :)

sam na draftach gram Kennem pod solo topa lub midera ( kilka razy jako ad carry)

i tak solo top-pod full hybryde powienienieś wygrac linie

mid- ap (obuwie maga, wola starożytnych, krzyształowe berło, czapka, klepsydra, czapka albo kostur pustki) zapewnia ci że mider powinien zejśc na combo

ad carry- tu już trudniej się gra ale ujdzie stun jakiś dmg wpadnie ze skili + auto attack robi swoje :)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Jak koledzy przede mną polecam Kennena. Jarvan automatycznie odpada jeśli zależy Ci na dużym dps.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...