Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bronie PERM

Gość Gibuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bronie na perma da się zdobyć tylko za PLN ?

NX da się zdobyć inaczej niż za realne pieniądze ?

Bywalec
Opublikowano

Zawsze możesz klikać w reklamy, przelewasz na PayPala i kupujesz nx :D

Ale po zabanowaniu mojego CPT 5 z 16 permami nie polecam tej formy płatności bo przez nią dostałem bana :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Tak NX tylko za realne pieniądze nie ma na nie żadnych generatorów ani możliwośći zdobycia ich za free.

Widziałem kiedyś "działającą" stronie niewiem czy nadal działa ale tam można bylo raptem z 150NX zarobić więc to bardzo malutko :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Normalnie bronie na perma da sie tylko zdobyc za PLN, ale czasami sa takie eventy gdzie mozna kupic bron na perma za zwykle GP. Nie sa moze takie zajeb**** bronie ale zawsze cos ;]

Opublikowano

No to gra zrobiona tylko pod pieniądze.

Ktoś ma skilla a przegrywa bo inny sobie kupił coś za NX.

Gdyby jeszcze była możliwość zdobywania tych przedmiotów w grze a tu *****

Znacie jakąś grę podobną do CA ?

Opublikowano

Crossfire lub Warrock,

Coś ty... Potrafisz grać gietką, a wszystkich zabijesz.

Opublikowano

No to gra zrobiona tylko pod pieniądze.

Gdyby jeszcze była możliwość zdobywania tych przedmiotów w grze a tu *****

Znacie jakąś grę podobną do CA ?

\

Śmiało stwierdze że bez Nx da sie grać dobrze i lepiej niż niektórzy z nxami :)

C.S 1.6 :P

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Bywalec
Opublikowano

OMG.

Załóż sobie serwer, SAMP, Minecraft itd. Sprzedawaj admina, vipów itd. -> Free nx

Naucz się języka programowego, Java, HTML, Pawno itd -> Sprzedawaj swoje "dzieła" -> Darmowe nx

Zdobądź rzadkiego bota / hacka do jakiejś gry i sprzedawaj -> Free nx ( znam osobiście takiego kolesia, z tym że w tym momencie nie gra )

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Idź do roboty nygusie = free NX

//spam

czemu spam ? wyrażam swoją opinie jak zdobyć NX.

Powyzszy post można uznać za spam bo temat nie jest związany ze zdobyciem darmowego NX

Opublikowano

Bronie na perma da się zdobyć tylko za PLN ?

Co wy pindolicie, że się nie da ? Wystarczy wyczekać na konkurs, gdzie nagrodą są NX i go wygrać .

9368_gold.png

Bywalec
Opublikowano

Podaj choć jedną osobę która organizowała konkurs, gdzie można było wygrać perma za 25k nx.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Podaj choć jedną osobę która organizowała konkurs, gdzie można było wygrać perma za 25k nx.

NEXON EU ? Wystarczyło nagrać ciekawe GP .

9368_gold.png

Bywalec
Opublikowano

O tym nie wiedziałem, muszę zapoznać się z tym tematem ;)

No ale pewnie dużo osób bierze udział i trudno cokolwiek wygrać ;/

NEXON EU ? Wystarczyło nagrać ciekawe GP .

Nagrać ciekawe GP ?

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Nagrać ciekawe GP ?

Tu masz np. do nagrania GP i nagrodą są NX

http://en.combatarms.nexoneu.com/article.aspx?idx=RXZlbnR8NjQw

Bywalec
Opublikowano

A o to chodzi.

Widziałem co wygrało w tym i nawet nie ma co startować, bo jest wiele lepszych ludzi ;/

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...