Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przestraszyliście się ?

Navelia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słaby troll. :(

AAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAargh!

Jak można takie straszne rzeczy dawać na forum?! Perma powinnaś dostać!!!

Nie, no.

Troll lvl 1 :/

Bo może po prostu nim nie jestem i nie staram sie być hmm?

Ps. Nudy i tyle... ;x

fea.gif

Opublikowano

ban za spam ;)

Za spam nie ma bana jedynie ostrzeżenia, nie nabierzesz mnie, bo głupia nie jestem :P

@edit No fajnie... Teraz to się proszę o ostrzeżenie, bo zapomniałam edytować posta .... e tam i tak mam 0%.

fea.gif

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Za spam nie ma bana jedynie ostrzeżenia, nie nabierzesz mnie, bo głupia nie jestem :P

@edit No fajnie... Teraz to się proszę o ostrzeżenie, bo zapomniałam edytować posta .... e tam i tak mam 0%.

Perm za samo podejście do funkcji moderacji byś dostała jakby RMCF to zobaczył, lepiej daj xxx i weź licz na łud szczęścia.

//Spam.

Opublikowano

Perm za samo podejście do funkcji moderacji byś dostała jakby RMCF to zobaczył, lepiej daj xxx i weź licz na łud szczęścia.

//Spam.

Jakie podejście? Odp po prostu co o tym myśle coś chyba nie zrozumiałeś i tyle...I na łuk szcześcia nie mam co liczyć, bo perma nie dostane, a jeśli to trudno. Moje życie się do tego forum nie ogranicza ;)

fea.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...